we’re all stars

Een nieuwe Chat Chocolat collectie in the house! We’re all stars is een collectie van prints met sterren en kruisjes. En kruisjes, dat zijn gewoon sterren met minder lijntjes, toch?
Ik gebruikte een warme sweaterstof (joggingstof eigenlijk, gezien de streelzachte achterkant) in woudgroen en maakte er een paar weken geleden voor Dochter 2 een comfortabele sweaterjurk uit. Wist ik veel dat Griet hetzelfde plan had. Of misschien is het iets van great minds en think alike enzo… In elk geval, laat ons zeggen dat de nieuwste it-jurk bij deze gekend is ­čÖé

stars dress (close-up)

Ik ging opnieuw uit van het patroon van mijn Awesome Oslo, verlengde het met 20 cm en zwarte boordstof van 5 cm breed.

stars dress (collage)

stars dress 1

Het heerlijke aan zo’n jurk is dat die even snel klaar is als een sweater en je toch volledig gekleed bent. Een paar kousen en schoenen eronder en je hebt in no time een toffe herfstoutfit waar zelfs de kieskeurigste tieners wild van zijn.

stars dress (back)We’re all stars zijn vier kleuren en prints, die je misschien allemaal al zag voorbijkomen de voorbije week. Kijk maar eens hier:
En voor de volgende dagen kan je nog terecht bij
Mix it Make it
Straight Grain
Momita
stars dress


En de moraal van het verhaal? Je hoeft niet perfect te zijn om een ster te zijn, hell no.

11 gedachten aan “we’re all stars”

  1. Ook deze keer weer een super leuke tienerjurk geworden. De groene kleur is echt heel apart maar het staat haar geweldig.

  2. Ik vind dat we onze dochters eens aan elkaar moeten voorstellen! En ik weet al wat ze mogen aandoen die dag! Mona woont in haar tienerjurk. x

Reacties zijn gesloten.