streepjes voor Fibre Mood

Vanaf deze week ligt de 19de editie van Fibre Mood in de rekken, hoera! Het werd er weer eentje om u tegen te zeggen: vol met eigentijdse, hippe patronen en styling-ideetjes.

Voor deze link party werd ik door Fibre Mood gevraagd om met hun nieuwe stoffencollectie (i.s.m. Polytexstoffen) aan de slag te gaan en ik koos een mooie gestreepte linnen-viscose uit. De kleurencombinatie van bruin en bijna-wit sprak me onmiddellijk aan. De stof zelf is wat steviger en tegelijk toch heel fijn om te dragen: ik ben fan!

Ik koos om er een Fibre Mood favoriet mee te maken, een patroon dat hier al 3 keer van onder de naaimachine kwam: Elisa.

Elisa is een hip hemdje met korte mouwen en revers-kraag. Een model dat zowel mijn dochters als mezelf kan aanspreken. Ik vrees dus dat ik mijn exemplaar ook wel eens zal moeten uitlenen hier… Net zoals de vorige keren kortte ik de mouwen wel extra in.

De combinatie van de stof en het patroon is een hit, echt! Ik heb nog even getwijfeld of ik het nog wat zou inkorten, wat voor jongere vrouwen zeker ook een topper zou zijn: leuk op een skinny broek.

Ik draag mijn Elisa hier in een wijde broek met hoge taille (niet zelfgemaakt, wel zelf gekocht ;-)), maar dat kan even goed op een rok of short. Deze stof is trouwens de perfecte kwaliteit voor een short, en ik heb nog wat stof over…

Wordt dus waarschijnlijk vervolgd!

5 gedachten aan “streepjes voor Fibre Mood”

 1. Wat een prachtige hemd! Is het patroon moeilijk? Ik begin eindelijk wat meer zelfverzekerd te zijn met gebruik van de naaimachine, maar ik wil niet te moeilijke projecten opzetten. Met het zien van dit hemd heb ik meteen zin in de zomer! šŸ™‚

  1. Hoi Karlijn, het is op zich zeker niet moeilijk, enkel de revers-kraag is misschien effe zoeken als je dat nog nooit gedaan hebt. Eens je het door hebt, lukt het prima! x

 2. Mooie combinatie van stof en patroon. Leuke blouse maakte je ervan.
  Ik ga het stofje eens even nader bekijken. Erg mooi!
  Groet, Ilse

  1. Dankje, Ilse! Het is er ook in andere kleurtjes geloof ik šŸ˜‰

 3. Zalig mooi Elisa hemd …stijlvol !
  Ben benieuwd naar het vervolg , de short…

Reacties zijn gesloten.