een easy T-shirt

Editex was afgelopen herfst zo vriendelijk om mezelf en enkele collega-naaibloggers al een preview te gunnen van hun lente- en zomercollectie, een collectie die nù in jullie favoriete stoffenwinkels ligt.

Ik koos o.a. deze geweldige lyocell in het zwart voor een basic t-shirt. De stof voelt en zit echt heerlijk en is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren. Ik had ongeveer 70 cm nodig voor het simpelste patroon ter wereld: de Strip Tee van Madeit Patterns.

Het patroon van de Strip Tee wordt hier al sinds 2018 gebruikt, voor zowel mezelf als de Dochters (zoals hier). Ik gebruikte het zelfs al eens voor een sweater met korte mouwen en zette er toen boordstof aan. Het patroon stelt gewoon nooit teleur, en de ‘strip’ is een leuk folietje wanneer je eens iets anders wil.

Veel meer kan ik niet vertellen over dit naaisel, buiten dan dat ik er heel content over ben! Moest je nog op zoek zijn naar de ideale stof voor een t-shirt of topje: look no further! Ik liet me vertellen dat de stof te verkrijgen is bij o.a. De Stofschaar, Stoffen Van Leuven, De Stoffenschuur, Huis van Katoen, De Stoffenkamer, Stik-Stof, De Stoffenknop, Lanalotta en Stoffe & Koffe. (Misschien voor de zekerheid best even informeren naar beschikbare kleuren en de benaming op hun webshops.)

2 gedachten aan “een easy T-shirt”

  1. Mooie eenvoud! Wauw …
    Heerlijk zo’n basisshirt. De stof valt zo mooi. Ik ga ‘m eens even opzoeken.

  2. Zo mooi , zo simpel , zo eenvoudig !
    Altijd leuk om te maken en te dragen 👌

Reacties zijn gesloten.