BFL 2016 – the sew-along #2

Toen ik in februari 2013 openlijk toegaf dat ik aan mannen dacht, had ik nooit verwacht dat het één van mijn meest gelezen blogposts zou worden. Alles had natuurlijk te maken met de titel, maar de inhoud was blijkbaar toch ook interessant genoeg voor jullie. Want voor ik het wist maakte ik een soortement van patroon dat door jullie gretig gebruikt werd. Ik kreeg al tientallen foto’s van dat toiletgerief toegestuurd, zo plezant!

BFL sew along 2

Amateuristisch als ik ben moesten jullie bij de handleiding het patroon nog wel steeds zélf uittekenen. Maar nu, drieënhalf jaar later is dat simpel patroontje gedigitaliseerd zeg! Door Sarah! Die dat dus kan gelijk de beste, zeg maar.
Ik maakte de vereenvoudigde versie, zonder voorzakje. Niet omdat ik lui was, wel omdat ik niet genoeg stofrestjes had om er te maken. Maar zonder is dat ook oké, meer dan oké zelfs.

BFL sew along 2

En dat alles voor een goed doel, want het toiletzakje is onderwerp van de 2de sew-along voor Bloggers For Life 2016.

BFL sew along 2

Komaan, begin er maar aan, want wat goed is voor mannen, is ook goed voor kindjes. Alles hangt af van de stofkeuze dus laat jullie maar eens goed gaan met die vrolijke stofjes en maak een ziek kindje gelukkig!

BFL sew along 2

Het gedigitaliseerde patroon vind je hier.

De handleiding vind je hier.

BFL sew along 2

BewarenBewaren

7 gedachten aan “BFL 2016 – the sew-along #2”

  1. Super he! Ik maakte al 5 tutlapkes, mss komt deze toiletzak er ook nog van, hoewel ik een beetje weerstand heb tegen ritstasjes en consoorten. Maar voor een goed doel verander ik mss nog van gedachte!

  2. Twee toffe versies!! Onze dochter gaat jaloers zijn op de planeten versie. Waar kocht je dat stofje?

Reacties zijn gesloten.