BFL 2016 – the sew-along #3

Vreetz’oppers. Zeg nu zelf, dat is toch een geweldige naam voor een grappige knuffel die geheimen kan bewaren (lees: opvreten)? De oproep van Sarah om zulke gezellige, vriendelijke monstertjes te maken is er eentje waar ik alleszins geen nee tegen kon zeggen. Dus ging ik weer aan de slag voor onze Bloggers For Life in het kader van Music For Life.

BFL2016 - sewalong


Een ideaal project voor beginners om die ritsangst te overwinnen.
Een ideaal project ook als je net als ik plezier beleeft aan het zoeken naar de perfecte stoffencombinaties.
En ideaal om met minimale moeite een onwaarschijnlijk grote lach op een kindergezicht te toveren.

BFL2016 - sewalong


Doen jullie mee?
Alle patroondelen én de handleiding vinden jullie hier.

BFL2016 - sewalong

11 gedachten over “BFL 2016 – the sew-along #3”

  1. Amaai, jij hebt er al eentje klaar! Een leuk exemplaar. Met veel plezier heb ik de vorige 2 projectjes al afgewerkt. Deze week hoop ik de tijd te vinden om een zorgvriendje te maken. De jouwe is alvast supermooi!

  2. Ik printte het patroon al uit, en koos stofjes… nu nog mijn buiten-mijn-comfortzone-angst overwinnen (waar jouw toilettas zich trouwens ook bevond, maar die kreeg ik toch af).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *