BFL 2016 – the sew-along #3

Vreetz’oppers. Zeg nu zelf, dat is toch een geweldige naam voor een grappige knuffel die geheimen kan bewaren (lees: opvreten)? De oproep van Sarah om zulke gezellige, vriendelijke monstertjes te maken is er eentje waar ik alleszins geen nee tegen kon zeggen. Dus ging ik weer aan de slag voor onze Bloggers For Life in het kader van Music For Life.

BFL2016 - sewalong


Een ideaal project voor beginners om die ritsangst te overwinnen.
Een ideaal project ook als je net als ik plezier beleeft aan het zoeken naar de perfecte stoffencombinaties.
En ideaal om met minimale moeite een onwaarschijnlijk grote lach op een kindergezicht te toveren.

BFL2016 - sewalong


Doen jullie mee?
Alle patroondelen én de handleiding vinden jullie hier.

BFL2016 - sewalong

11 gedachten aan “BFL 2016 – the sew-along #3”

  1. Amaai, jij hebt er al eentje klaar! Een leuk exemplaar. Met veel plezier heb ik de vorige 2 projectjes al afgewerkt. Deze week hoop ik de tijd te vinden om een zorgvriendje te maken. De jouwe is alvast supermooi!

  2. Amai jij bent er in gevlogen!Ik zie er een beetje tegen op om er aan te beginnen,meerdere onderdelen en dan zo klein,ik ben het patroon aan het af printen 😉 De toilettas naar jouw patroon heb ik net klaar!

  3. Ik printte het patroon al uit, en koos stofjes… nu nog mijn buiten-mijn-comfortzone-angst overwinnen (waar jouw toilettas zich trouwens ook bevond, maar die kreeg ik toch af).

Reacties zijn gesloten.