voor de Husband, at last!

Hij zeurde al maanden. Waarom ik nooit iets voor hem maakte. Een hemd of zo.

Nu, alle respect voor de fantastische hemden die ik o.a. bij Nele en Jo zag verschijnen, in veelvoud zelfs, maar daar zelf aan beginnen? Om de één of andere reden heb ik daar geen zin in. Te veel werk. Te groot ook. Nee, merci.
Een sjaal dan? Dàt kreeg ik in de kadootjesstressperiode er nog net tussen geflikt.

sjaal 3


Ik pinde ooit (op en geheim bord, want die Husband ziet àlles) een col-sjaal die ik tegen kwam op Da Wanda. Ik vond die wel cool en deed een poging tot na-aperij.

sjaal 2


Ik zocht en vond wat geschikte stoffen op het Stoffenspektakel en stikte een asymmetrisch geval in mekaar. Mét lederen riempje en gesp.

sjaal 1


En warm bovendien!

sjaal 4


(stoffen bij Stoffenspektakel – riempje bij Hexagoon)

43 gedachten over “voor de Husband, at last!”

  1. Geweldig schoon, echt waar! Hoewel het patroon hier klaar ligt, ken ik dat gevoel van 'te groot en te veel werk zo'n mannenhemd'. Maar deze gaat ook op de 'maaklijst voor de man'! Merci voor je voorbeeld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *