voor de Husband, at last!

Hij zeurde al maanden. Waarom ik nooit iets voor hem maakte. Een hemd of zo.

Nu, alle respect voor de fantastische hemden die ik o.a. bij Nele en Jo zag verschijnen, in veelvoud zelfs, maar daar zelf aan beginnen? Om de één of andere reden heb ik daar geen zin in. Te veel werk. Te groot ook. Nee, merci.
Een sjaal dan? Dàt kreeg ik in de kadootjesstressperiode er nog net tussen geflikt.

sjaal 3


Ik pinde ooit (op en geheim bord, want die Husband ziet àlles) een col-sjaal die ik tegen kwam op Da Wanda. Ik vond die wel cool en deed een poging tot na-aperij.

sjaal 2


Ik zocht en vond wat geschikte stoffen op het Stoffenspektakel en stikte een asymmetrisch geval in mekaar. Mét lederen riempje en gesp.

sjaal 1


En warm bovendien!

sjaal 4


(stoffen bij Stoffenspektakel – riempje bij Hexagoon)

43 gedachten aan “voor de Husband, at last!”

 1. Ha, het is niet enkel die van mij die iets onder de naaimachine vandaan wil zien komen. Ik kon hem sussen met een hemd maar na jouw col-sjaal zal jouw husband ook wel eventjes zoet zijn.

 2. die is echt keicool!
  de mijne kreeg ook al een sjaal en een lunchtasje …. misschien ooit eens een trui want die van LMV is nu wel echt leuk…..maar eerst de rest afwerken

 3. Zag nog niet eerder zo'n stoere versie van een sjaal, leuk! Ik zag het naaien van een overhemd ook niet zo zitten, maar een sjaal is misschien een optie ; )

 4. De echtgenoot is mega hip!
  Ik hou enorm van deze stoffencombi.. hier nog nooit iets gemaakt voor de wederhelft, misschien moet dat maar eens op de planning voor 2015…

 5. Geweldig schoon, echt waar! Hoewel het patroon hier klaar ligt, ken ik dat gevoel van 'te groot en te veel werk zo'n mannenhemd'. Maar deze gaat ook op de 'maaklijst voor de man'! Merci voor je voorbeeld…

 6. Whaw wat een top exemplaar.
  Ik zou niet twijfelen over het maken van een hemd voor je hubby. Je gaat dat reuze doen!
  Liefs, Veerle

Reacties zijn gesloten.