het zo geknipt en gestikt truitje

Het truitje met korte mouwen uit Zo Geknipt 2 dat ik voor mezelf maakte, werd al veel gedragen. Het stak de ogen van Dochter 1 uit. Wat doe je dan?

Zo Geknipt 2 truitje

De wollen stof kocht ik eigenlijk voor mezelf. Maar ach, een mens moet kunnen delen, nietwaar.

Zo Geknipt 2 truitje (collage2)

Ook hier werd de achterkant van de stof gebruikt als contrast. Vooral omdat ik die eigenlijk mooier vond dan de goede kant, en bovendien flatteren lichtere kleuren Dochter 1 meer dan donkere.

Zo Geknipt 2 truitje (detail1)
Zo Geknipt 2 truitje (collage1)

Geen knoopjes. Less is more, vond ik.

Zo Geknipt 2 truitje (detail2)
Zo Geknipt 2 truitje (up)


(stof bij Pauli)33 gedachten aan “het zo geknipt en gestikt truitje”

  1. Eenmaal het korte mouwen weer wordt (ik ben nogal een koukleum) waag ik mij ook aan een exemplaar want ik zag al vele mooie exemplaren passeren in blogland.
    Beide kleurtjes wol passen perfect bij elkaar. Zeer mooi!.

  2. Prachtig! Prikt het niet te veel, dat wolletje? Bij mijn eerste exemplaar had ik daar wat last van. Maar ach, weer een excuus om er nog een een paar te maken 🙂

    1. Ik heb ze nog niet horen klagen. Ze draagt er wel een onderhemdje onder, maar da's met spaghettibandjes, dus dan zou ze het toch nog moeten voelen hè.

  3. Ik ben niet volledig mee met de 'hype' van dit truitje, maar deze zou ik zeker zelf dragen. Ik vind hem echt super! Misschien door de stof/kleuren en door het weglaten van de knoopjes. Heel tof!

Reacties zijn gesloten.