lander en de leeuwen van bambiblauw

Jullie hebben ze vast al gezien: de custom-made stoffen van Bambiblauw. Alleen daar verkrijgbaar, origineel van print en – geloof me vrij – überzacht! Een beetje een vergiftigd geschenk: één print kiezen uit zoveel moois. Na veel wikken en wegen koos ik voor de leeuwenversie, stoer en lieflijk tegelijk.

bambiblauw kussen (chair)


Erg origineel was ik niet in het verwerken ervan, I’m sorry. Maar Lander wilde graag kussens voor zijn nieuwe kamer, en deze stof kwam als geroepen. Gecombineerd met een okergeel katoentje en zandkleurige canvas werden het – naar mijn smaak – mooie exemplaren.

bambiblauw kussen (collage)


Ik gebruikte voor de eerste keer pomponlint aan een kussen (wat toch wel een gedoe bleek…) en dat geeft een vrolijk effect.

bambiblauw kussen (lion)


Van de restjes maakte ik quiltsgewijs een derde, kleiner exemplaar. No waste! Het idee kreeg ik toen Esther met haar prachtmaaksel op de proppen kwam. Echt te schattig.

bambiblauw kussen (collage2)


Ook fan van grote dierenprints? Er is nog een uil, een giraf en prachtige bloemenprints. De stoffen waren in een hels tempo uitverkocht, maar vanaf 15 december zijn ze weer voorradig. Bestellen kan dus zonder probleem! Er zijn zelfs bijhorende strijkapplicaties verkrijgbaar. Voor nog meer inspiratie is er de Flickr-pagina en deze blog.

bambiblauw kussen (lion2)

20 gedachten aan “lander en de leeuwen van bambiblauw”

  1. Oh nee, Eva, weeral zo schoon! Met die drie zonen van mij breng je me weer op ideeën. Gelukkig is de stof tijdelijk uitverkocht en heb ik nog tijd om eerst 'al die andere ideeën' tot uitvoering te brengen…

Reacties zijn gesloten.