oki orage, een favoriet

Cathy vroeg me om een tas te maken, de versie van Sanne en Riet met verzonken rits (uit Zo Geknipt!). Dat doe ik graag, zeker als ik tijd heb én het ook nog eens in één van mijn favoriete stoffen mag. Oki Orage van Petit Pan gebruikte ik al eerder, en sindsdien heb ik er altijd wel een lapje van in huis liggen.

Veel uitleg hoeft deze tas niet, ik hoop dat Cathy er veel deugd aan zal beleven!

(stof bij VanMarieke)

22 gedachten aan “oki orage, een favoriet”

  1. Is idd wel een mooi stofje
    Maar ook weer mooi gemaakt!
    en nu wil dochterlief je ook iets vertellen

    b bbb;n cxn bjnh bn b bbbbbn bbhbb 😉

    Groetjes van plien en tinne x

  2. Tassen: ondanks de waslijst aan pins op dat bord slaag ik er nooit in om er effectief eentje te fabriceren. Misschien dat ik deze daarom nog dubbel zo schoon vind!

Reacties zijn gesloten.