slaap, kindje slaap… / rock-a-bye baby…

Jullie zagen het nieuwe slaapzakpatroon van Straight Grain ongetwijfeld al voorbij komen deze week, we zijn immers al aan de vierde dag van de patroontoer! Zo’n patroontoer doet mij altijd beseffen dat de stofkeuze zò bepalend is voor het al dan niet slagen van een project. Niet dat ik al missers zag, helemaal niet, maar ze zijn ongelooflijk verscheiden, die slaapzakken!

You’ve probably seen this new sleep sack pattern designed by Straight Grain a few times this week, since we’re day four of the pattern tour. Pattern tours always make me realise how much your fabric choice can do for your sewing project. Not that I’ve seen bad choices, on the contrary, but they’re so divers, all these results!

Ik koos voor een oudere Michael Miller die ik vond bij Den Depot. Chineesjes aan de buitenkant, roze aan de binnenkant. I’m a sucker for pink, ikke.

I chose an older Michael Miller fabric which I found here. A sugary sweet print on the outside as well as on the inside, I’m a sucker for pink, you know.

De slaapzak sluit opzij met een blinde rits. Tussen de twee katoentjes zit nog een laag Vlieseline (H630), een ideale slaapzak voor de zomer.

The sleep sack closes with a blind zipper on the side. I used a thinner batting so it’s ideal for summer use.

Op de schouders zitten twee knopen van bij Annamarieke.

On the shoulders I used vintage buttons in the prettiest colour which I found at Annamarieke‘s.

Ik trof Gorgeous Gisèle, het model, op een minder happy moment. Het leven kan al eens zwaar zijn voor een baby, nietwaar.

Gorgeous Gisèle, my model, was not in the best of moods. Life can be tough for a baby sometimes, you know.

Het verdict van deze patroontest: de Luaslaapzak is een topper. Mooi patroon, duidelijke handleiding, niet echt moeilijk om te maken. Mij lijkt dat een ideaal kadootje voor een geboorte. Allen daarheen dus!

The verdict of this pattern test: the Lua sleep sack is a winner. Nice pattern, clear instructions, not very difficult to sew. To me that sounds like the perfect baby shower gift. So off you go!

40 gedachten aan “slaap, kindje slaap… / rock-a-bye baby…”

  1. Ohhh…. ik smacht heel even naar een derde dreumes in huis, maar bedenk me snel dat ik weldra een bevallende vriendin heb. Heel mooi gemaakt

  2. Wauw! Ik ben nu niet zo'n fan van roze, maar deze zou ik zo kopen in de winkel… Mooie stofjes en leuke accentjes!

  3. Wat een mooie versie ook! Ik testte het patroon ook en ga nu aan een 2e Lua beginnen. Maar vraag me af; hoe heeft jouw volumevlies zich gehouden na veelvuldig wassen?

Reacties zijn gesloten.