summer safari (kcw #1 – spring 2013)

Ze keken alle twee nogal raar, mijn vriendinnen, toen ik dit stofje uit de rekken trok. Ik zag nochtans meteen wat het moest worden. Zij niet, denk ik.

Even eerder kocht ik Homemade Mini Couture, en wat een prachtig boek is me dat, zeg! Dat de patronen maar tot 10 jaar gaan en ik twee Dochters van 9 en 11 heb, negeerde ik voor het gemak. Ik heb immers ook nog een vijfjarige Zoon, toch? 
En op pagina 45 staat hij: de Candy Cane, en pracht van een jurk met striksluiting die jullie waarschijnlijk hier en hier ook al zagen. Ik deed een poging om het bovenstuk te vergroten, geen idee of dat op een koosjere manier gebeurde, maar het lukte.
Op de rimpelrok kwamen twee eenvoudige zakken, waarvan ik de voering wat liet komen piepen. Een beetje zoals paspel, maar dan zonder paspelband.
En die strikken, I lòve it! Ik knipte en stikte die vorige week al aan het bovenstuk, ik vind ze zo schattig. Waarmee ik meteen toegeef dat ik de jurk dus niet hélemaal vandaag afwerkte, er werd al heel wat voorbereidend werk gedaan … Soms is de goesting té groot.
En zo is deel 1 van de KCW-uitdaging in the pocket. Op naar deel 2!
(stoffen bij Pauli)

21 gedachten aan “summer safari (kcw #1 – spring 2013)”

  1. Ik geloof de mooiste Candy Cane die ik tot nog toe zag! betekenen die strikken eigenlijk dat er geen rits in zit, of is het rits + strikken?

  2. Super mooi!!
    Wil er hier ook aan beginnen aan dit modelleke. Ik ben gewoon nog niet zeker in welk stofje uit mijn stoffenvoorraad 🙂

  3. Dat doet je verlangen naar de zomer he. De nek/rugpartij van die jurk is to die for. Moet ik eens op mijn lijstje zetten.

  4. Deel 1 in elk geval al supergeslaagd! Fijn extraatje, die voering. Ik heb het ook genegeerd dat het boek maar tot 10 jaar gaat, veel te mooie spulletjes in om te laten liggen.

  5. Prachtig stofje en een goed patroon!!
    Wat een goede tip, de voering er iets bovenuit laten piepen!!! Die ga ik zeker ook gebruiken.

Reacties zijn gesloten.