kcw spring 2013

De Kid’s Clothes Week Challenge bestaat al een paar jaar. En elke keer keek ik mee vanaf de zijlijn. Het doel: per seizoen gedurende 1 week elke dag een uur naaien aan kinderkleding. En ja, patronen overtekenen en stof knippen telt ook!
Dit keer doe ik mee. De lente 2013 editie gaat vandaag van start. Ik speelde vals want de goesting was gisteren té groot dus ik begon al. Twee patronen werden overgetekend, één stuk al geknipt. Mijn persoonlijk doel is namelijk nogal serieus: ik wil elk van mijn drie kinderen deze week van een kledingstuk voorzien. En ja, ook voor de Zoon wil ik iets gemaakt krijgen. En flocken telt niet. Toch niet in mijn reglement.
Neem me niet kwalijk dus. 
Ik ga nog wat verder werken.

13 gedachten aan “kcw spring 2013”

  1. Ik keek de eerdere edities ook vanop de zijlijn – en met de nodige bewondering – mee. deze keer heb ik ook van "I'm in" geroepen… En gisteren ook al een tikkeltje vals gespeeld door te tekenen en te knippen 😉
    Benieuwd naar je resultaten!

Reacties zijn gesloten.