kadootjestijd

In de categorie snel-klaar-leuk-resultaat maakte ik afgelopen week een vrolijk kinderkadootje. Want met die stof, zeg nu zelf, kan je niet anders dan blije dingen naaien.

kinderkeukenschort


Een keukenschort op kinderformaat was iets wat al een hele tijd opgeslagen stond op mijn ooit-eens-lijstje. En toen de nood het hoogst was werd het eindelijk gemaakt.

kinderkeukenschort1


Want samen shakes maken is toch veel leuker in de gepast outfit, niet?

kinderkeukenschort2


Het patroontje haalde ik bij An van Straightgrain. Het zit slim in elkaar zodat het ding makkelijk over een kinderhoofd kan zonder daarna met een veel te diep schort-decolleté te moeten staan kokkerellen. En voor wie van twinning houdt: er is ook een volwassen versie.

kinderkeukenschort3


In mijn hoofd wou ik er nog matching ovenwanten bij maken. Maar zowel mijn stof als mijn tijd was op. En trouwens, voor shakes heb je geen ovenwanten nodig, toch?
(stof bij Modes4u)

27 gedachten over “kadootjestijd”

  1. Nee, ovenwanten heb je NIET nodig! Lijkt me ook een heel gedoe om zelf te maken!
    Wij waren onlangs nog herinneringen aan het ophalen hoe ons kinders op de camping altijd een schort om kregen (hetzelfde principe, ooit eens van ikea), hoewel het zwembroekjesprincipe eigenlijk nog veel handiger was.
    Dit schortje vind ik super!

  2. Supermooi Eva! De snoepjeskleuren zijn gewoon perfect! Als ik dit aan Norah toon wil ze er meteen ook een denk ik. Je kan hem eventueel nog toevoegen aan de (momenteel nogal zielige) link party onderaan de tutorial 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *