make-over tijd

Toen Dochter 2 op scoutskamp was, maakten de Husband en ik werk van haar slaapkamer. Een make-over, want ze was haar kleine-meisjes-kamer wel wat ontgroeid. En beu, dat ook.
Het behangpapier koos ze zelf bij Karwei, toen we daar anderhalf jaar geleden het behang voor de Zoon uitkozen. In een frisse kleur, ik was zelf al even enthousiast.

Nora's room 7


Het bed en de kleerkast van Ikea werd behouden, de kleurrijke verlichting ook. Er kwam wel een nieuw bureau en felgroene zetel. Die zetel voorzag ik van een fake schapenvelletje en extra kussens die ik maakte uit Petit Pan stoffen. Op Instagram zagen jullie die misschien al eerder voorbijkomen.

Nora's room 4


Wat zeker niet mocht ontbreken was plaats om haar zelfgemaakte kunstwerken te zetten of te hangen. De pauw, vos en papegaai pasten perfect in het kleurenpallet dus kregen ze een prominente plaats.

Nora's room 5

Nora's room 8


In de houten kijkkastjes van Xenos is plaats voor reissouvenirs en vriendinnen. En varkens, overal varkens!

Nora's room 6

Nora's room 3

Nora's room 2


Op twee dagen tijd klaarden we de klus: van verven, behangen, Ikea-bezoek, meubels in mekaar steken, kussens stikken, veel gaten boren tot decoreren. Doodop waren we. Maar een goed team, dat zijn we wel, de Husband en ik.

Nora's room 1


En of de Dochter blij was? Wat denken jullie?

39 gedachten over “make-over tijd”

  1. top!! Als ik bedenk hoe triestig dat dat vroeger 'in mijnen tijd' was! Ik heb 1 keer nieuw behang gekregen 😀 ik ging van de troetelbeertjes-behang naar oranje toen ik zo een 10 jaar was, en dat bleef zo. Met mijnzelfde degelijke, lelijke-maar-wel-stevige-volhouten-donkerbruine-kast en bed. Oh en een oude witte badkamerkast om mijn spelletjes in te steken. En met dit nu uit te typen bedenk ik me hoe deprimerend dat klinkt 😀
    Ik gok dus dat jouw meisje erg blij is 🙂

  2. Ik deed het ook ooit, ter verrassing voor mijn ouders toen die op vakantie waren. Mijn zus kwam helpen…
    Stomverbaasd en o zo content toen ze hun slaapkamer zagen :-). Dat zal bij jouw varkensminnenden dochter niet anders geweest zijn!
    Topteam, topinrichting, topouders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *