home sweet home 4

Ik heb een zwak voor vintage behang. Ik zou het liefst heel mijn huis volhangen, maar tot nu toe bleef het beperkt tot enkele kamers. Bijvoorbeeld in de master-bedroom, zoals dat tegenwoordig heet. Ik kocht het bij de wereldberoemde zussen Priem in Gent, ondertussen al 8 jaar geleden, aan €7 per rol. Beschamend weinig geld voor zo’n schoon papier. Gewoonlijk blijft een kamer hier in huis geen 8 jaar dezelfde, maar dit behang vind ik zo mooi dat ik het niet weg kan doen.
(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

6 gedachten aan “home sweet home 4”

 1. Ja, het is gedurfd, zou ik zeggen…zelf ben ik enorm voor wit, wit en nog eens wit, het brengt rust in mijn hoofd…ik ben zelf nogal slordig en zelden is elke kamer hier eens opgeruimd, dus ja, wit voor mij…uit noodzaak ;-)))

  1. Het is ook maar één muur, hoor, de rest is gewoon olijfgroen geverfd. En ik wil ook graag veel wit, maar vintage-behang, daar kan ik niet aan weerstaan …

 2. Niet mis … maar persoonlijk hou ik meer van effen kleuren!

  zo spijtig bij plaatsen van reactie die woordjes in geven dikwijls lukt het niet…

  Nog een fijne avond,
  Marina

  1. Ik had niet eens door dat die vervelende captcha locks aanstond op mijn blog ! Ik heb ze net verwijderd (hopelijk is dat gelukt). Bedankt voor de tip, ik vind die woordverificatie zelf ook lastig.

Reacties zijn gesloten.