julia

Julia werd geboren in juli. Een schoon, klein baby’ke met een retro-geboortekaartje. Ik maakte dus wat kadootjes in een combinatie van retro en nieuwe stof. Beetje blauw, beetje rood, een kussen of twee, pamperzakje, tuttenkoordje en vlaggenlijn. En een paar hippe bavetjes, gewoon gekocht. Niks nieuws onder de zon van blogland, maar volgens mij altijd leuk om te krijgen!
(blauwe ruitjesstof en rode bloemetjesstof bij Pauli – vintage stof bij kringloopwinkel – toile cirée bij Stoffenspektakel – rode paspel bij Veritas)
(Excuus voor de wat donkere foto’s … Was het vandaag nu herfst??)

14 gedachten aan “julia”

  1. Oh wat ben ik blij dat ik je blog ontdekte, zo veel mooi!! Dat gaat even duren eer ik dat gelezen heb, je brusseltips ga ik alvast volgen, elsene dat is toch aan mationgewijk he? Als je ooit een ruilke wilt doen, ik doe dat veel de laatste tijd, groetjes Tiene

Reacties zijn gesloten.