over de grens

We trokken de grens over. Naar den Hollander. De Husband en ik zijn daar graag, we vinden ook altijd snel een reden om er naartoe te trekken. Deze keer hadden we er twee!
1. We wilden terug naar Loods 5, in mijn ogen redelijk close to interior heaven. We waren er al eens om nieuwe stoelen te kopen en toen al wist ik dat ik snel terug zou zijn. Ze hebben er vanalles : keukenspullen, kussens, verlichting, meubels en heel veel prul. Dingen die je niet echt nodig hebt natuurlijk, maar zo mooi. Ziehier mijn aanwinsten :
* pvc-placematjes in het mooiste blauw, ze lijken wel van Brugse kant
* plastic fluo-roze schaaltjes
* een blikken doos van House Doctor waar al mijn lint, biais en paspel in kan verdwijnen
* een stoffen opberger (ook van house doctor) die ik waarschijnlijk vul met prulletjes
* een nieuwe toile-cirée (Kitsch Kitchen)

2. Maar eigenlijk wilden we ook wel eens naar daar waar Madame, Mama en Mus ons voorgingen. De Villa. En ze hadden alledrie gelijk : het is er super. Tenminste als je van (moes)tuinen houdt. En van gerenoveerde oude gebouwen. En van leuke eet- en drinkplekken. En gelukkig houden De Husband en ik daar allebei van! Zelfs onze keukenstoelen stonden er op’t terras. We waren echt in de wolken in Villa Augustus. Het is er een beetje Italië en een beetje Frankrijk. En dat in Dordrecht!
En aan het einde van de dag had ik dus weer wat toe te voegen aan mijn hotspots

Eén gedachte over “over de grens”

Reacties zijn gesloten.