klaar!

Het werd tijd dat ik nog eens wat dingen afwerkte … Ik stop vaak halfweg als ik bezig ben aan iets. Wegens een ander idee. Of de juiste kleur naaigaren die plots op is. Maar meestal omwille van dingen die ik niet in de hand heb. Of toch niet echt. Eten dat moet klaargemaakt worden. Boodschappen die moeten gedaan worden. De strijk. De afwas. De Olympische Spelen. Of De Zoon die van op het toilet heel luid “Ik ben klaaaaaaar!!” roept. (Ik vraag me ineens af of kindjes die Klaar heten dat ook doen?)
In elk geval : twee half-afgewerkte kussenhoezen lagen dus al enkele weken te wachten op afwerking. En dat gebeurde vandaag.
Ik ben klaaaaaaaar!!

8 gedachten over “klaar!”

  1. Elske Pelske
   Voor vriendinnetjes wil ik gerust wel eens iets in mekaar flansen, geen probleem. Bedankt voor de complimenten!
   (ik vraag me af welk Elske Pelske ik hier voor mijn ogen moet houden … Mijn eigen schuld natuurlijk : te veel Elsen die ik zo noem ;-))

 1. Als je voor dit Elske Pelske iets zou maken, zal het voor je nichtje zijn ;-).
  Allemaal zo mooi zeg, je kan er echt wat van.
  Eline heeft al een mooie knuffel die jij gemaakt hebt, olifantje.
  Ik weet niet hoe ik iets kan sturen onder mijn eigen naam trouwens… Daarom neem ik telkens maar anoniem 🙂

  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *