stockholm mini-trip

Afgelopen week trokken we nog eens naar Stockholm, op bezoek bij de BFF. We bezochten Stockholm al een paar keer in de zomer, maar nog nooit in de winter. En ook al is het al maart, naar Zweedse normen is dat nog làng geen lente! Dus voelden we nog eens hoe koud -6°C eigenlijk is. Koud dus.
Een verslagje en wat tips vinden jullie bij Roeckiesworld. Of voor een zomerse mini-guide kan je ook in mijn archief duiken. Hoedanook, Stockholm is elk seizoen een fijne en relaxte stad. Een stad waar je köttbullar eet, Abba zingt, slentert in Gamla Stan, fika doet in Södermalm en als je Eva heet élke keer effe langs Rosendals Trädgard moet. Ik ga snel weer terug!

outandabout6
outandabout2
outandabout3
outandabout4
outandabout1
outandabout5

Eén gedachte over “stockholm mini-trip”

Reacties zijn gesloten.