joe, de korte versie

De nieuwe collectie van About Blue Fabrics ‘Blend it’ ligt vanaf vandaag in de winkels en oh boy, wat  ben ik weer fan! Des te groter mijn kinderen worden, des te meer heimwee ik heb naar de tijd dat ze nog koddig en klein waren. Niet enkel omwille van de puberperikelen en opvoeddilemma’s, maar nog meer omwille van het feit dat de schattige naaisels voorgoed verleden tijd zijn met prachtige stoffen als deze.
Het naaien voor mijn meisjes (bijna 15 en bijna 17) raakt wat op de achtergrond. Ik merk dat de zelfgemaakte stukken vaker in de kast blijven liggen en ze vooral willen blenden met de leeftijdsgenoten. Kuddedieren zijn het, ik hoop dat ze daar snel weer uit groeien.

joe sweatpants

Voor de Zoon kan ik nog wel wat maken, al blijft het meestal bij sweaters tegenwoordig. Maar dankzij deze bordeaux french terry (Day By Day genaamd) gooide ik het over een andere boeg. Een short voor de lente die nog ver weg is, maar in mijn hoofd bijna daar šŸ˜‰

joe sweatpants 2

Joe sweatpants (collage)

Ik vond een patroon in een oude La Maison Victor voor een simpele joggingbroek, Joe. Ik maakte er gewoon een korte versie van, en een eerste short voor het nieuwe seizoen was geboren!

joe sweatpants 3

Ik verlegde zelfs mijn eigen grenzen en zorgde voor het eerst zĆ©lf voor nestelogen in een kledingstuk, zonder hulp van iemand anders zeg! Ik weet zeker dat Annelies nu supertrots is op mij šŸ™‚

joe sweatpants 1

De Blend It collectie heeft nog 3 andere mooie prints, waarvan ik er jullie later deze week met plezier nog eentje toon.  Stay tuned! 

6 gedachten aan “joe, de korte versie”

  1. En deze Annelies is inderdaad supertrots op jou! Al vindt deze Annelies je helemaal geen trut šŸ˜€

    Is er trouwens iets waar die zoon van u niet mee staat? Knappe gast!

    1. Haha, ik was zo trots op mijn eigen dat ik plots overal nestelogen in wou maken! En ja, de Zoon komt met nogal veel weg, dat is waar…

Reacties zijn gesloten.