blinkende blackslash

Blackslash.  Zeg dàt een keer 10 keer na elkaar.

Ik ben wel fan van zelf uitgevonden woorden, en ik vermoed dat ze bij About Blue Fabrics dat ook zijn. Want wat een cool woord is dat, en het hoort bij een coole stoffenprint op french terry uit de laatste collectie ‘Blend it’.

AWS blackslash

Toen ik de stoffen te zien kreeg, was me niet opgevallen dat de rozige marmerstrepen in feite een prachtige metallic look hebben. Super mooi, maar ze was hier bedoeld voor een sweater voor de Zoon en die zag dat ineens niet meer zitten natuurlijk. Maar geen nood, want het toeval wilde dat ik een nieuwe sweater nodig had, voor de fitness of de yoga. Dus claimde ik dit moois helemaal voor mezelf!

AWS blackslash (collage)

Ik gebruikte mijn eigen patroon van de All Weather Sweater in maat M. Verschrikkelijk snel klaar!

AWS blackslash 1

AWS blackslash

Ik wilde voor deze sporttrui wel poseren met mijn sportbroek, maar die zat in de was. Samen met mijn jeans, vandaar dat ik deze versleten versie (die ik niet meer draag) uit de tuinberging heb gevist… Niet erg, want zo zien jullie dat die trui uiteraard ook gewoon gedragen kan worden: multi-inzetbaar, hoera!

AWS blackslash 2

Er zitten nog 3 andere mooie prints in deze collectie, waarvan ik jullie eerder deze week al eentje toonde aan het lijf van de Zoon. Check de website van About Blue Fabrics om je te verlekkeren op meer moois!

9 gedachten aan “blinkende blackslash”

Reacties zijn gesloten.