heather hoodie – een vervolg

In de zomer maakte ik voor Dochter 2 een hoodie (Heather Hoodie uit LMV) die uiteindelijk te klein bleek te zijn want als moet wijd, wijder, wijdst. Dus werd die doorgegeven aan Dochter 1. Jullie raden het al: Dochter 2 was niet helemaal akkoord dus zette ik een nieuwe Heather Hoodie op de planning voor de herfst (ik wilde wachten op de nieuwe kleuren van SYAS), in een maatje groter uiteraard. Wijd genoeg naar haar smaak.

rainbow hoodie 2

Omdat ik vorige keer nogal last had met het ingewikkelde cut & paste werk, nam ik me voor het deze keer wat eenvoudiger aan te pakken. Een regenboog, en niet eens in een boog. Hands up voor luie moeders šŸ˜‰

rainbow hoodie 4

De hoodie werd genaaid in effen stoffen van SYAS: hoofdkleur marsala rood, aangevuld met drie andere kleuren uit de recentste collectie. Ik twijfelde wat aan de volgorde van de kleuren want in regenboogland klopt dit langs geen kanten. Maar ik vond dit het mooiste, dus ja…

rainbow hoodie 1

rainbow hoodie

De kap werkte ik opnieuw af met boordstof, en knipte hem beduidend korter dan de kaprand om het geheel wat te doen fronsen.

rainbow hoodie (collage)

Opnieuw geen boordstof aan de mouwen zodat Dochter 2 die gewoon kan oprollen. Maar wel nestelogen (jaja, mijn angst voor hardware verkleint) Ć©n een touwtje in – ofcourse – regenboogkleuren.

rainbow hoodie 3

5 gedachten aan “heather hoodie – een vervolg”

  1. Moh gij. Dat is hier Ć©cht toeval met voorbedachten rade of zo. Ik naaide eergisteren een teddy sweater in vrijwel exĆ ct dezelfde kleurencombi. We delen duidelijk niet enkel een naam šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.