heather hoodie hack

Hoorden jullie het al? De juni-collectie van About Blue Fabrics werd ontworpen door Sofie van Wisj Designs en is vanaf 6 juni verkrijgbaar in je favoriete stoffenwinkel. Deze nieuwe collectie omvat vier mooie french terry’s in trendy kleuren en unisex prints: I like big time!

Uit de ‘wake up terracotta’ maakte ik een sportieve trui voor Dochter 1. Ik gebruikte voor de zoveelste keer het patroon van de Heather Hoodie uit La Maison Victor maar veranderde een paar dingen. Allereerst liet ik de kap weg, wat me stof en tijd bespaarde šŸ˜‰

Ten tweede stak ik geen elastiek in de zoomboord, maar haalde ik er Ć©Ć©n van die prachtige veters van SYAS door: de kleur paste er perfect bij. Ook was SYAS de leverancier van de boordstof: een rozige tint die terugkomt in de bedrukking op de terracotta sweater en er prima mee matcht.

In elk geval werd de sweater met veel enthousiasme onthaald en meteen aangetrokken met sportlegging om naar de fitness te kunnen vertrekken. Mission accomplished!

4 gedachten aan “heather hoodie hack”

  1. Wat ben ik fan van deze trui! En van de foto’s! En van de nieuwe webstek! Sterk werk, Eva! En dat op het einde van het schooljaar. Powerwoman!

    1. Oh merci, Sofie! Die powerwoman is nochtans ver zoek momenteel, iets met een ‘plate’ en ’too much’, maar we blijven ervoor gaan! šŸ˜‰ x

    1. Ja, ik ben ook blij met het resultaat šŸ™‚ Dankjewel!

Reacties zijn gesloten.