streepjesfestival – give-away number 3

Eigenlijk had hij geen T-shirts nodig, de Zoon. Maar jullie begrijpen hoe dat gaat: je ziet een toffe tricot en voor je het goed en wel beseft, ben je een grotere maat van de Billie aan het overtekenen… Enfin, zo gebeurt dat hier toch.
Ik maakte er drie: twee voor de Zoon en eentje voor jullie.

3x Billie

3x Billie 

Voor de Zoon maakte ik een versie in zwart-grijze jersey van Nosh Organics en eentje in kleurige streepjes van bij Editex. Ik vind ze allebei mooi, maar heb toch een lichte voorkeur voor de zwart-grijze variant.

3x Billie

Ik naaide er met wit borduurgaren ‘bonjour’ op, en ook al is dat niet echt goed gelukt en ziet het er eerder amateuristisch uit,  ik vind het tegelijkertijd geweldig charmant.

3x Billie

Uit een mintgroene tricot van Chat Chocolat (eerste collectie) maakte ik er nog eentje extra voor jullie. Het is een standaard Billie in maat 110, zonder frullen. Heb je thuis een patatje rondlopen dat er wel in past, of maak je er liever iemand anders blij mee, je hoeft enkel hieronder een reactie achter te laten voor 7 mei.

3x Billie

Veel succes, en vergeet niet te komen lezen of je won die dag, én om te kijken naar give-away nummer 4!

P/S1: De winnaar van give-away nummer 2 vind je op mijn FB-pagina!
P/S2: De winnaar van give-away nummer 1 liet nog steeds niets van zich horen. Olapola, waar ben je?

39 gedachten over “streepjesfestival – give-away number 3”

 1. Mijn zoontje past hier perfect in, wat zou hij hier blij mee zijn en ik ook, want dat patatje groeit en ik ben niet snel genoeg om hem van nieuwe naaisels te voorzien 😀

 2. Oh, die stof heb ik enkele keren aangeklikt in een webshop en toch steeds weer verwijderd. Mijn kleinzoontje vroeg onlangs nog…oma heb je ze al gevonden? Nu ja, hier afgewerkt…..daarom ding ik héél graag mee….

 3. Ik waag een kansje op dit leuke T-shirt want ons jongste neefje groeit als kool en kan wel wat nieuws in zijn kleerkast gebruiken 😉 Normaal gesproken ga ik deze week er ook eentje zelf voor hem maken!

 4. Geen maatje 110 in mijn omgeving. Maak dus gerust iemand anders blij met dit prachtige shirt.
  Wil gewoon even laten weten dat ik je streepjes shirts geweldig mooi vind. Ben dol op streepjes!
  Leuke inspriratie voor zoonlief met maat 146.
  Groet, Ilse

 5. Die kleuren van Chat Chocolat…! Zalig dat je het dan ook nog kunt winnen…onze Nand zou er perfect in passen. We wachten af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *