ceci n’est pas une popcorn bag – give-away number 4

Hij heeft de looks van een popcorn bag, maar schijn bedriegt. Trouwens, ik zag nog nooit een gouden popcornzak in de supermarkt, zou dàt geen goeie commerciële stunt zijn?

snappap gold

Nee, ik gebruikte opnieuw de Snappap van bij Malieke en Co en leende meteen ook het bijhorende boek met geweldig leuke ideetjes om aan de slag te kunnen gaan met de Snappap of het vegan leder. Dat boek is ook bij haar te koop trouwens.

snappap gold

Deze keer kwam de naaimachine er wel aan te pas, ik zette er zelfs een rits in. Het materiaal naait ongelooflijk makkelijk, en op een wip zit zo’n zakje (of elk ander tasje) in mekaar.

snappap gold

Ik nam het in dienst als toilettas, maar Dochter 2 wilde het al opeisen als tasje voor haar stiften en ander tekengerief. Kan prima, dus misschien geef ik het wel aan haar.

snappap gold

Deze Snappap variant heeft een gouden laagje en is minder ‘gerimpeld’ als die waarmee ik de opbergmandjes maakte. Malieke & Co verkoopt hem ook in het brons: super stijlvol.

snappap gold

Met de restjes maakte ik nog een portemonneetje voor kleingeld, en wat extra straps om draden en kabels mee vast te klikken. Ideaal! Die straps zijn voor jullie trouwens, check daarvoor mijn IG-account!
** Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met Malieke & Co **

4 gedachten aan “ceci n’est pas une popcorn bag – give-away number 4”

  1. Oh, dat is supertof! Eens iets helemaal anders als toiletzak. Kan je makkelijk aan je gerief in dat zakje?

Reacties zijn gesloten.