little black (robin) dress

Dat Iris van Oekeboeleke een jurkjespatroon uitbracht met de naam Robin is jullie welbekend waarschijnlijk. Ik zag al de lieflijkste exemplaren voorbij komen, allemaal om ter schattigst. En toen ik samen met Iris op bezoek was bij Editex en daar een prachtige, soepel, zwarte structuurkatoen zag liggen, werd één plus één al snel twee.

little black robin dress

Lady Lucille komt prima weg met zwarte jurkjes, dus ik maakte voor haar een mouwloze versie van de Robin Dress, mét ruffles natuurlijk.

little black robin dress 2


Ik vind hem prachtig, zo in het zwart. Elk meisje heeft nood aan een lbd in haar kleerkast, zelfs al zijn ze nog maar zes.

little black robin dress (collage)


Ik liet de open rug sluiten met zwarte drukknopen en maakte ook striklinten die de jurk wat mooier doen aanpassen. Jullie zullen me op mijn woord moeten geloven wel, want ik vergat foto’s te maken van de achterkant.

little black robin dress (close-up)

Stijlvol, een beetje edgy, maar even goed nog altijd schattig. Robin is een hit en ook de kleine zus kreeg een exemplaar. Die toon ik jullie later deze week wel eens!

little black robin dress 1

** Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met Editex **8 gedachten aan “little black (robin) dress”

Reacties zijn gesloten.