poppy flower – lotte martens winter blogtour 2016

Samen met de “Flying Sparkles” van vorige week belandde er ook een “Poppy Flower” in mijn brievenbus, een tweede van de drie DIY-pakketten die Lotte Martens ontwierp. De Poppy Flower is een lint in nepleer waarmee je een bloemenbroche kan maken, en dat deed ik dan ook.

poppy flower trim


Dat er ook veel meer aan te vangen is met zulke prachtstoffen en -pakketjes bewijst Riet: ik keek met open mond naar al dat schoons dat zij op een zéér vroege ochtend uit haar mouw schudde. Niet te doen, toch?

poppy flower trim


Het gaf me inspiratie om met de restjes van de bloemenbroche toch ook nog wat te doen. Vlaggetjes! Altijd leuk om kleine plekjes mee op te vrolijken, het zorgt voor een onmiddellijk gevoel van vrolijkheid.

poppy flower trim


En een sleutelhanger komt hier ook altijd van pas. Ik oefende nog maar eens met die ellendige rivetten, en na drie pogingen bleef er toch eentje hangen. Alleen vraag ik me af hoe lang …

poppy flower trim


De verkooppunten van de prachtige stoffen en DIY-pakketten van Lotte Martens vind je hier.
Voor nog meer inspiratie kan je ook bij Jo,  Linde en Katrien terecht!

13 gedachten aan “poppy flower – lotte martens winter blogtour 2016”

  1. Mooi wat je met de restjes deed! Ik sukkel ook altijd met rivetten, dat lijkt wel gedoemd bij mij. Het ziet er toch mooi gelukt uit!

    1. So you say…
      Rivetten, ik moet dat eerst eens door iemand uitgelegd krijgen denk ik, vooraleer ik mij daar totaal aan overgeef!

  2. Ik kocht me ook zo'n bloem pakketje maar gebruikte het als accent in een jurkje… krijg ik nu toch wel even spijt van, als ik die prachtige bloemen – en 'restverwerking' zie. Fan!

Reacties zijn gesloten.