een kleine ijsbeer

Ergens in de zomer kocht ik bij Madeline tricot van Froy & Dind. Met de schattigste ijsbeertjes. En ja, in het blauw. Dat het een pyjama voor de Zoon zou worden, wist ik. Dat dat weer langer zou duren dan gepland ook natuurlijk. Zelfkennis enzo.

ijsbeer pijama (close-up)

ijsbeer pijama (sleeping)

Enfin, de pyjama kwam er. Hij werd netjes verpakt en onder de kerstboom gelegd. Tot dan liep de Zoon noodgedwongen rond in te krappe exemplaren die ik vorig jaar maakte: deze en deze. Een beetje water in de kelder, daar ligt hier niemand wakker van, maar hij was toch blij met zijn nieuwe en ruimer zittend exemplaar.

ijsbeer pijama (collage1)


Ik maakte de losse broek uit SVDHZ, zoals steeds. Als bovenstuk nam ik de leather sweater uit LMV, maar dan zonder de schouderstukken. Donkerblauwe boordstof haalde ik bij Huis van Katoen, en ook de bijpassende effen tricot vond ik daar.

ijsbeer pijama


Geen ijsbeerknuffels in huis voor de foto, maar de pandabeer nam met plezier die rol over.

ijsbeer pijama (sitting)


Ik moet toch ook nog even kwijt dat die ecologische tricots van Froy & Dind toch wel erg fijne stoffen zijn om mee te werken, moest iemand daar nog aan twijfelen. Ik vond ze daarnet trouwens hier in solden, en hier nog een coupon. Snel!

ijsbeer pijama (collage)

19 gedachten aan “een kleine ijsbeer”

  1. Ik nam dat stofje gisteren nog vast. Ik denk dat ik je gewoon kopieer. Hoewel een Theohemdje me ook wel erg leuk lijkt in die stof. Maar dat zal dan voor volgende winter zijn, want ijsberen in de zomer, da's misschien wat raar. (An)

  2. dat van die te kleine pyjama's herken ik wel… zoon 1 werd reeds royaal bediend maar zoon 2 heeft ook nog water in de kelder šŸ™ die pyjama van jou is alvast heel motiverend!

  3. Ahum, ik denk aan de 'melkflessen'tricot, die klaarligt met een Wolf mt134 en voel een deadline opkomen – al zo een slordig half jaar, dus euh, misschien moet ik er maar eens werk van maken? Om maar te zeggen dat ik je versta #schaterlach
    Schoon! En zo de moeite, want zo'n dingen dragen ze wel veel en vaak!

  4. Heerlijk zo'n pyjama, ik vraag me op dit moment eigenlijk af waarom ik dat nog niet voor mezelf maakte :p

  5. Hier toch ook al 1 pyjama gemaakt, die ik nog steeds moet bloggen, maar de oudste wacht nog steeds geduldig. Wij zitten hier met vĆ©Ć©Ć©l water in onze kelder šŸ˜‰

  6. Die ijsberen werden hier vorige zomer ook aangekocht met hetzelfde doel voor ogen … maar eerlijk gezegd, onlangs bedacht ik dat ik eigenlijk dringender een pyjama kan gebruiken dan zoonlief. Zou ik ?

Reacties zijn gesloten.