babywear (kcw #1 – spring 2016) (pin it – make it #15)

Kids Clothes Week is al een dag en half bezig, en in tegenstelling tot wat ik in dit interview opbiechtte, was er van enige voorbereiding deze keer totaal geen sprake. Twee verjaardagen en een keukenrenovatie zaten daar voor iets tussen. De maand mei begon, ik knipperde met mijn ogen, en plots was het alweer de 23ste. Jezus zeg. Time really does fly.

babyleggings x3 (pile)


Maar. Ik deed een snel inhaalmanoeuvre om op dag 2 van KCW toch iéts te kunnen tonen. Het gratis patroon voor een babylegging van Griet werd in november vorig jaar gepind en lag hier al een tijd klaar voor een vers niet meer zo heel vers baby’tje. Ik liet me vertellen dat zo’n legging graag gezien en veel gedragen wordt, dus zette ik me vandaag aan wat snel bandwerk.

babyleggings (collage)


Restjes Elvelyckan Design tricootjes van deze en deze projecten en een nog ongebruikte lap Chat Chocolat (Copper Delight) werden op die manier de schattigste meisjesleggings.

babyleggings x3


Naaiwerkjes die onmiddellijke voldoening geven en bovendien zo mooi zijn dat je ze voor jezelf zou willen houden: ik ben daar zò hard fan van.

babyleggings (collage2)


Via een wedstrijd op Instagram won ik een tijd geleden ook nog een paar geweldige babymocassins van MiniMoc. Die vormen nu de perfecte combi met de tipilegging, toch?

babyleggings + mocs

babyleggings

Ondertussen begon ik aan een volgend stuk voor KCW, voor de Zoon deze keer. Morgen hopelijk meer daarover!

21 gedachten aan “babywear (kcw #1 – spring 2016) (pin it – make it #15)”

  1. Keischattig! En ooit doe ik opnieuw mee met Kcw, deze keer was het wat aan me voorbij gegaan… Benieuwd naar creatie #2

  2. Keischattig! En ooit doe ik opnieuw mee met Kcw, deze keer was het wat aan me voorbij gegaan… Benieuwd naar creatie #2

  3. Keischattig!! En wat een mooie stofjes ook!! Leggings zijn idd heel handig, zeker als het zo'n mooie zijn dat ze als broekje kunnen dienen! Tenzij dat het laatste pakweg 1,5 jaar veranderd is want de laatste 'baby' hier (voorlopig dan toch 😉 ) is nu al 2,5 🙂 ik kijk ook uit naar wat nog komt!

  4. Ik maakte onlangs ook drie babyleggings en vond het ook een topprojectje! En ze waren zelfs helemaal in dezelfde stijl :-)!

  5. Moet ik me ook eens aan wagen : zo leuk! Nu kwam ik eigenlijk heel curieus lezen met welk patroon je die leuke schoentjes gemaakt had 🙂 (An)

Reacties zijn gesloten.