bloemenjongen (kcw #2 – spring 2016)

Anderhalf jaar geleden kocht ik, bijna synchroon met haar en in dezelfde winkel zelfs, een prachtige bloemenstof. Mooie kleuren, super kwaliteit, het voelt zelfs aan als Liberty. Het ziét er ook uit als Liberty eigenlijk (maar het is Robert Kaufman – London Calling). Ik wilde er een hemd uit maken, en Sharon had hetzelfde idee voor haar Stylo bijdrage toen. Mijn stof belandde in de kast en kwam er gisteren pas terug uit.

bloemenhemd2


En ja, het werd uiteindelijk ook een hemd! Eentje met korte mouwen voor – hopelijk nog vele – zonnige lentedagen.

bloemenhemd (close-up)

bloemenhemd (collage1)


Ik twijfelde wel wat aan het bloemeneffect op de Zoon. Of het niet té is. Té roze misschien. Of gewoon, ja, té bloemig. Dus compenseerde ik een beetje met wat zwarte stukjes Atelier Brunette voor de onderkraag, de kraagstaander en de binnenste rugpas. Niet dat je dat ziet als hij het hemd draagt…

bloemenhemd1

bloemenhemd (collage)


Maar hij is er zo mooi mee, met dat hemd. De kleuren en de print… voor mij is het perfect zo.

bloemenhemd (collage2)

bloemenhemd (back)


Het Theo-patroon van Zonen 09 tekende ik over in de grootste maat (134 standaard) en dat wordt nu echt nipt. Jammer zeg, maar ik wacht geduldig op de grotere maten!

bloemenhemd

(stof bij Den Depot – detailstof bij Hexagoon)

28 gedachten aan “bloemenjongen (kcw #2 – spring 2016)”

  1. Echt een schoontje! Dat zwart staat er ook heel mooi bij! Ik wacht ook geduldig op de grotere versie van de Theo.. Het blijft een topper!

  2. Haha, bij mijn reactie op IG had ik dit nog niet gelezen. Die Stylo outfit van Sharon staat in mijn geheugen gegrift. Zo stijlvol. Ik heb ook lang getwijfeld om het stofje te kopen, maar deed het uiteindelijk niet. Zonde, zonde. Ik vind het prachtig!

  3. Top! <3 voor jongens en bloemen. Ik hoop ook dat de Theo in grote maten er binnenkort aankomt, mijn jongens zijn er al even uitgegroeid …

  4. Het is een prachthemd Eva! Nils wou het na de shoot nooit dragen (too girly) terwijl het zo mooi is. Ik wacht geduldig tot Thor voldoende groeischeuten kreeg. En die tienertheo is nu bij de testers. Lang zal het nu niet meer duren dus!

  5. ik kan bedenken dat je twijfelt over bloemen en jongens
    maar hier heb je een zeer juiste beslissing genomen: KNAP!!
    zus 3

  6. Ooh! Manlief weigert hier bloemen bij de zonen, maar ik vind het zo leuk! Op een dag waag ik me er toch ook eens aan.

Reacties zijn gesloten.