hekkensluiters (bloggers for life 2015 #4)

Inderdaad, hekkensluiters. De laatste 11 van 43 stuks handgemaakt gerief worden vanaf vandaag aan jullie voorgesteld. Drieënveertig zeg, zagen jullie ze allemaal voorbijkomen de laatste weken? Alles werd met veel liefde gemaakt, zoveel is zeker, en stiekem hoop ik dat ik zelf één van de winnaars zal zijn… En dat onze actie Bloggers For Life mega veel centen zal opgebracht hebben. Dat ze daar bij Music For Life niet weten wat ze horen als het bedrag gezegd wordt.

logo #MFL


Maar! Zo ver zijn we nog niet. Nog 11 stukken te gaan, ik zei het al:

week4 #BFL

(35) Khadetjes
(41) StanNel
You know the drill ondertussen? Klik door naar de betreffende blogs hierboven om daar te lezen hoe je een lotje koopt voor jouw favoriete stuk. Een lotje kost €2 en jullie steunen er meteen onze twee goede doelen mee.

doelen #BFL


Ziezo! En nu afwachten tot volgende week, wanneer de trekking gebeurt. Ik ben curious as hell, want wie zal mijn stuk winnen? En wie weet win ik zelf ook wel wat… Fingers crossed!

4 gedachten aan “hekkensluiters (bloggers for life 2015 #4)”

  1. Ik wil ook graag wat winnen! En ik zou het ook tof vinden als mijn tas een goed nieuw baasje krijgt.. ik ben daar nogal gevoelig aan :-))
    Echt, ik zag eens dat mijn tasje op de grond was gezwierd (het was een cadeautje voor een 7-jarig meisje, da wel) maar soit, daar kan ik dus niet tegen…:-)

Reacties zijn gesloten.