birthday-pakket

Ik naai al eens op bestelling, en deze keer kwamen een mama en oma in mijn stoffenschuiven neuzen voor de samenstelling van een volledig verjaardagspakket. Petit Pan stelt nooit teleur, en ook deze keer deed het ogen blinken.

birthdaypakket (lili)


De blauwe Calamity Orage werd gecombineerd met fuchsia canvas van Ikea, een kleurencombinatie to die for, als je ’t mij vraagt.

birthdaypakket (lili collage


Ik maakte een grote Lili uit De Tas van Annelies, maar op vraag deed ik ze sluiten met een rits.

birthdaypakket (manicure wallet)


De manicure wallet wordt hier stilaan een klassieker, meisjes vinden het geweldig. De Engelstalige handleiding en afmetingen schrikken blijkbaar heel wat lezers hier af, dus ik probeer snel eens werk te maken van een vertaalde tutorial met aangepaste afmetingen (maar wacht nog op toestemming van het origineel).

birthdaypakket (ritstasje + warmtekussentje)


Het pakket werd nog aangevuld met een ritszakje en een warmtekussen in dezelfde stoffen.

birthdaypakket (collage)


Et voilà: gelukkige verjaardag, Amber!

27 gedachten aan “birthday-pakket”

  1. Mooi ! Ik ben aan de manicure wallet bezig. Inches omrekenen naar centimeters en afronden heb ik gedaan. En kijken dat de afmetingen waar nodig passen natuurlijk. Maar een tutorial is altijd leuk.

  2. Wat een mooi verjaardagscadeau! Ik wou onlangs een manicure wallet maken en heb 't aan de kant geschoven omdat ik geen zin had in het rekenwerk 🙂 Een patroontje in cm is hier dus zeker welkom!!!

  3. Wat een prachtig verjaardagspakket!
    Die NL handleiding zou niet slecht zijn, hopelijk krijg je de toestemming. 🙂

  4. Ik heb een lintmeter met langs de ene kant inches en langs de andere kant cm. Dat helpt ook. 🙂
    Perfecte kleurencombinatie! Mooi!

  5. Ik maakte onlangs ook zo een manicure wallet. Ik blokkeerde er compleet mijn machine mee, en kocht dan maar een nieuwe 😀 Hou me nu maar tegen ze met die wallets! 😀

Reacties zijn gesloten.