give-away-tijd

Het werd tijd. Tijd dat ik jullie nog eens bedank voor jullie enthousiasme. Niet alleen hier, maar ook via Facebook en Instagram overweldigen jullie lieve reacties mij soms écht. En omdat mijn stoffenkast uitpuilt van de halve metertjes en overschotjes die al lang niet meer voldoende zijn voor de lijven van mijn kinderen, doneer ik die aaibare stapeltjes met graagte aan jullie.

Acht stoffen. Voor acht lezers. Als enige voorwaarde vraag ik een reactie hieronder na te laten met één favoriet. Kan je niet kiezen? I’m very sorry, maar dan gaat je naam niet in de pot. Dus komaan, kill your darlings en hak knopen door! Deelnemen kan tot zondagavond 7 juni.

Uit stof 1 maakte ik deze Cisse.

giveaway 1

Stof 2 (dunne katoen) bleef ongebruikt.

giveaway 2

Stof 3 (katoen) zagen jullie vorige week nog als Gingerbread.

giveaway 3

Uit stof 4 (katoen) maakte ik een Janneke voor Gisèle.

giveaway 4

Stof 5 (katoen) werd al eens een ongeblogd kussen of twee.

giveaway 5

Met stof 6 (katoen) wilde ik ooit een rokje maken maar dat kwam er nooit van.

giveaway 6

Uit stof 7 (stevige katoen met lichte stretch) maakte ik deze Sunki voor Stylo 3.

giveaway 7

Stof 8 (voile) is de overschot van de voering voor deze jas.

giveaway 8

Bij deze dus een dikke dankjewel voor jullie reacties en berichtjes gedurende de voorbije – bijna – drie jaar. Veel succes!

237 gedachten over “give-away-tijd”

 1. oooh zeg, wat een leuke give-away. Ik ga voor stofje 3! super leuk vind ik die. We zien later wel of het iets voor de zoon of voor de dochter wordt 😉

 2. inderdaad veel moois in jouw kast want me er doet aan denken dat ik die van mij ook eens moet opruimen.

  Ik kies nummerke 7

 3. I killed my darlings! Het was kiezen tussen de zoon of de dochter en de dochte heeft (alweer) gewonnen! Ik ga voor stofje 8, dat trouwens ook gebruikt zou worden voor het zomerjasje dat nog gemaakt moet worden. Voor een 2-jarige is dit echt een ubercoole binnenstof!

 4. Altijd leuk als je zelf je keuze mag ingeven…toch wanneer je weet wat je wil en wat je niet wil! Hier is dat echt niet gemakkelijk hoor! Allemaal superleuke stofjes. Zeker als je dan kan zien wat jij er al mee gemaakt hebt…Als ik nu zeg 2 of 8, is het dan niet al goed? Als je weet dat het eigenlijk een heftige strijd is tussen 2, 4, 5 en 8?… En als het dan echt moet…8…

 5. Oh, ik ben stapelzot van stofje 6! Wij zitten bijna aan de eindmeet van ons verbouw-avontuur en ik heb al een hele waslijst naai-projectjes klaar! Een nieuw fris vrolijk stofje winnen zou dus zeker van pas komen! Lieve groet, V.

 6. Ik ben afschuwelijk slecht in kiezen, maar hier ging het gelukkig nog redelijk vlot 🙂 dus ik ga resoluut voor nummer 7! (Mega fan van die Sunki, trouwens! Je maakt echt heel mooie dingen!)

 7. Prachtige stofkes, mijn favoriet is n°7 en laat die Sunki nu net het patroon zijn waar ik op zoek naar ben! Give – away is al geslaagd voor mij! 🙂

 8. Wauw leuke give-away.
  Twijfel tussen 5 en 8. (zomerse kleuren)
  Maar de dochter zit in haar gele periode dus ga ik voor de 8!
  En het gaat een jurkje worden denk ik. Deze print is nu volop in in het modebeeld :-p

 9. Wat genereus en tof ! Alvast een dikke dankjewel ! De vele leuke reacties, dat is omdat je ook zo leuke en mooie dingen maakt ! Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar nr 7.

 10. Net zoals bij de keuze uit 8 lekkere taartjes, is ook deze keuze hartverscheurend. Maar na lang twijfelen en veranderen, ga ik toch voor stofje 2 #fingerscrossed

 11. nummer 1 voor mij. Gewoon omdat ik gestopt ben met kijken en je geen twijfels wou. Aha soms moet je die twijfels voor zijn en gewoon stoppen bij nummer 1 😉

 12. Ik droom al een tijdje van een Gérard voor mezelf… En aaaah, wat droomde ik weg bij jouw schone Cisse, enkele maanden geleden… Wordt mijn droom misschien toch waar? Stof nummero uno, graag!

 13. Hihi, ik had stofje vier nog niet goed gezien op instagram. Dus geen dolfijnen maar mandarijnen voor mij. Zou er een rokje en hemdje uit gaan voor mijn 1-jarige meisje-jongentweeling? 't Zou zo'n coole twinning zijn, in dit stofje! Ik ga heel hard duimen…

 14. Stofje 4 or 2, ik kan niet goed kiezen … Op slag op beiden verliefd … ik ga dan toch voor stofje 2, met de vogeltjes (mijn favoriete thema) en blauwe tinten (de lievelingskleur van mijn dochter) en maak er iets uit voor haar ! Ik duim en hoop!

 15. Dan zou het voor mij stofje 1 mogen zijn.. Die Cisse, weet je wel? Ik zie t alleszins voor me :-).
  Mijn naampje mag dan mee de pot in?
  En nu duimen :-). En wie ook moge winnen, bedankt voor de give away.
  Caro

 16. Een leuke post, net zoals al die vorige! Wel geestig om stofjes (stofje 4) die bij mij liggen ook hier zien terug te komen. Ik ben wel fan van stofje nr. 1, dus ik ga daarvoor. Met wat paswerk kan hier nog wel een kleedje uit denk ik dan!

 17. Ik twijfelde enorm tussen 5 en 7, beide stoffen die ik zelf niet zou kopen aangezien manlief dit niet wil. MAAAAAAAAR, een give-away is niet zelf kopen hé. Dus gaan we voor 5 en maken we er absoluut een jurkje uit voor de oudste dochter!

 18. Wat een leuke give-away 🙂
  Fan van nummer 7, niet voor mezelf maar voor de zus. Die begint in september met een beauty-opleiding en ik zou haar graag enkele etuitjes maken voor haar borstels e.d. 🙂 Dat stofje schreeuwt haar naam.

 19. Wat een leuke give-away 🙂
  Fan van nummer 7, niet voor mezelf maar voor de zus. Die begint in september met een beauty-opleiding en ik zou haar graag enkele etuitjes maken voor haar borstels e.d. 🙂 Dat stofje schreeuwt haar naam.

 20. Ooh leuk. Ook hier moeilijk kiezen, maar in stofje 2 zag ik al direct een luchtig zomerkleedje voor één van mijn dametjes. Stof 2 dus!

 21. Toffe give away! En als echte fan ga ik voor stofje 1, om u schaamteloos te kopieren en er ook een Cisse uit te maken voor zoontje van 15 maanden die bijna bijna in maat 92 kan 🙂

 22. Het is dan ook helemaal niet moeilijk om enthousiast te zijn over zo een fijne blog als de jouwe… Kiezen is daarentegen een pak moeilijk. Ik ga voor stofje 4.

 23. Ooooh, Waauw! Allemaal leuke stofjes, en voor een typische weegschaal als ik is kiezen echt heel moeilijk. Maar ik doe het toch en ga voor stofje 1, daar wil ik misschien zelf ook wel eens een Cisse uit maken 🙂

 24. Zo lief dat je dit moois allemaal uitdeelt.! Ik kan hier toch geen afscheid nemen van mijn mini voorraad stofjes :D. Ik zou heel graag meedoen voor stofje 5, voor een shirtje voor mijzelf.

 25. Het kindje van mijn zus zit in het dolfijnenklasje en is verzot op alles wat met dolfijntjes te maken heeft. Voor mij is de keuze dus snel gemaakt: met stofje nummer 3 zou ik een rokje kunnen maken en een kleine meid heel gelukkig maken!

 26. Hallo, ik waag mijn kans voor stof 2 : een zwierige zomerjurk zal het worden. Wel nog een onderjurkje in een andere stof eronder en hoppa …. daar vliegen weg ! (op hoop van zegen)

 27. Stofje 7, wat ik er mee zal maken kan ik iets minder snel bedenken. En een beetje van jou creativiteit en naaitalent mag er ook gerust bij! Stuk voor stuk prachtige creaties.

 28. Grote fan van stofje 1! Zou er een broekje voor mijn neefje uit willen maken, of een rokje voor mezelf? Of een pulleke? Keus genoeg 😉 Count me in! Groetjes. P.S.: Keep up the good work!

 29. Ik ga zonder twijfel voor stof nr 1: de zoon heeft lange broeken nodig én heeft dezelfde blauwe trui als jouw zoon op die bewuste cisse draagt, dat kan toch geen toeval zijn? Een cisse zal het worden voor in september. Als ik win tenminste…

 30. Proficiat met je 3 blogjaren!
  Ik doe graag mee met je leuke give away.
  Stofje 1 vind ik geweldig, en je idee om ook met de achterkant te werken heel mooi. Ik zie er een tas of een rokje in 🙂
  Graag voor nr 1 dus!

 31. Je bent toch een schatje: zo veel stofjes weggeven. Ik zou er hier eentje supergelukkig kunnen maken met een vogeltjeskleedje (stofje . En dan nu heel hard vingers kruisen ;-))

 32. Wow, wat een super weggever!!

  Ik ben fan van vogeltjes, bloemen en vrolijke kleurtjes. De keus is dus niet moeilijk: stofje nr. 2! 😀 Ik zie al een heel mooi rokje of jurkje voor mij voor één van onze twee meisjes…♥

 33. Nummertje 6! Met een klein meisje in huis heb ik ruimschoots voldoende aan dat halve metertje. En ook ik kijk steeds uit naar je inspirerende blogposts!

 34. Ik weet niet of mijn vorige comment wel gelukt was (mijn babybrain herinnert zich niet meer of ik wel op"publiceren" klikte… Dus hierbij nog een keer voor de zekerheid: stofje vier! Alstublieft dankuwel!

 35. Ik en kiezen, dat is een groooooot probleem. Ik heb al moeite met pakweg yoghurt kopen, omdat er veel te veel soorten en merken zijn. Laat staan bij iets ècht belangrijks, zoals dit! Welaan, dan maar met de ogen dicht: 7! Om op zijn minst nog 7 jaar te kunnen genieten van je blog!

 36. Wat een leuke give-away….Daarnet ontdekt bij het inhalen van de blogberichten na een kleine week zonder PC.
  Mag ik meedoen ?
  Zonder enige twijfel kies ik dan voor stofje 7 omdat dit 100 % zeker ook de keuze van mijn kleindochter zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *