give-away-tijd

Het werd tijd. Tijd dat ik jullie nog eens bedank voor jullie enthousiasme. Niet alleen hier, maar ook via Facebook en Instagram overweldigen jullie lieve reacties mij soms écht. En omdat mijn stoffenkast uitpuilt van de halve metertjes en overschotjes die al lang niet meer voldoende zijn voor de lijven van mijn kinderen, doneer ik die aaibare stapeltjes met graagte aan jullie.

Acht stoffen. Voor acht lezers. Als enige voorwaarde vraag ik een reactie hieronder na te laten met één favoriet. Kan je niet kiezen? I’m very sorry, maar dan gaat je naam niet in de pot. Dus komaan, kill your darlings en hak knopen door! Deelnemen kan tot zondagavond 7 juni.

Uit stof 1 maakte ik deze Cisse.

giveaway 1

Stof 2 (dunne katoen) bleef ongebruikt.

giveaway 2

Stof 3 (katoen) zagen jullie vorige week nog als Gingerbread.

giveaway 3

Uit stof 4 (katoen) maakte ik een Janneke voor Gisèle.

giveaway 4

Stof 5 (katoen) werd al eens een ongeblogd kussen of twee.

giveaway 5

Met stof 6 (katoen) wilde ik ooit een rokje maken maar dat kwam er nooit van.

giveaway 6

Uit stof 7 (stevige katoen met lichte stretch) maakte ik deze Sunki voor Stylo 3.

giveaway 7

Stof 8 (voile) is de overschot van de voering voor deze jas.

giveaway 8

Bij deze dus een dikke dankjewel voor jullie reacties en berichtjes gedurende de voorbije – bijna – drie jaar. Veel succes!

237 gedachten aan “give-away-tijd”

 1. oooh zeg, wat een leuke give-away. Ik ga voor stofje 3! super leuk vind ik die. We zien later wel of het iets voor de zoon of voor de dochter wordt 😉

 2. Stofje 1 zou een prachtige Cisse kunnen worden voor mijn metekindje!

 3. inderdaad veel moois in jouw kast want me er doet aan denken dat ik die van mij ook eens moet opruimen.

  Ik kies nummerke 7

 4. I killed my darlings! Het was kiezen tussen de zoon of de dochter en de dochte heeft (alweer) gewonnen! Ik ga voor stofje 8, dat trouwens ook gebruikt zou worden voor het zomerjasje dat nog gemaakt moet worden. Voor een 2-jarige is dit echt een ubercoole binnenstof!

 5. Altijd leuk als je zelf je keuze mag ingeven…toch wanneer je weet wat je wil en wat je niet wil! Hier is dat echt niet gemakkelijk hoor! Allemaal superleuke stofjes. Zeker als je dan kan zien wat jij er al mee gemaakt hebt…Als ik nu zeg 2 of 8, is het dan niet al goed? Als je weet dat het eigenlijk een heftige strijd is tussen 2, 4, 5 en 8?… En als het dan echt moet…8…

 6. Oh, ik ben stapelzot van stofje 6! Wij zitten bijna aan de eindmeet van ons verbouw-avontuur en ik heb al een hele waslijst naai-projectjes klaar! Een nieuw fris vrolijk stofje winnen zou dus zeker van pas komen! Lieve groet, V.

 7. Ik ben afschuwelijk slecht in kiezen, maar hier ging het gelukkig nog redelijk vlot 🙂 dus ik ga resoluut voor nummer 7! (Mega fan van die Sunki, trouwens! Je maakt echt heel mooie dingen!)

 8. Toffe give-away! Kom anja, flink zijn en kiezen….. Ik kies stofke 4! Beslissen kan ook opluchten ;-).

 9. Prachtige stofkes, mijn favoriet is n°7 en laat die Sunki nu net het patroon zijn waar ik op zoek naar ben! Give – away is al geslaagd voor mij! 🙂

 10. Wauw leuke give-away.
  Twijfel tussen 5 en 8. (zomerse kleuren)
  Maar de dochter zit in haar gele periode dus ga ik voor de 8!
  En het gaat een jurkje worden denk ik. Deze print is nu volop in in het modebeeld :-p

 11. Wat genereus en tof ! Alvast een dikke dankjewel ! De vele leuke reacties, dat is omdat je ook zo leuke en mooie dingen maakt ! Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar nr 7.

 12. Net zoals bij de keuze uit 8 lekkere taartjes, is ook deze keuze hartverscheurend. Maar na lang twijfelen en veranderen, ga ik toch voor stofje 2 #fingerscrossed

 13. nummer 1 voor mij. Gewoon omdat ik gestopt ben met kijken en je geen twijfels wou. Aha soms moet je die twijfels voor zijn en gewoon stoppen bij nummer 1 😉

 14. Uitpuilende stoffenkast… dat ken ik en toch doe ik mee voor stof 4. Mocht ik hem winnen word het gewoon meteen verwerkt hoeft het ook niet in de kast 😉

 15. Stofje nr. 4 is mijn favoriet… Prachtig jurkje trouwens dat jij er al mee gemaakt hebt!

 16. Ik droom al een tijdje van een Gérard voor mezelf… En aaaah, wat droomde ik weg bij jouw schone Cisse, enkele maanden geleden… Wordt mijn droom misschien toch waar? Stof nummero uno, graag!

 17. Hoe fijn! Ik zie in stofje nummer 4 een prachtige zomerse Ally-broek voor mijn dochter van 2 🙂

 18. Hihi, ik had stofje vier nog niet goed gezien op instagram. Dus geen dolfijnen maar mandarijnen voor mij. Zou er een rokje en hemdje uit gaan voor mijn 1-jarige meisje-jongentweeling? 't Zou zo'n coole twinning zijn, in dit stofje! Ik ga heel hard duimen…

 19. oeh,oeh,oeh, ik zou graag mijn kansje wagen voor stofje nr 8 🙂
  en je blog, je naaisels, en je vertelsels, zijn in 1 woord: Fantaspectazalig!!
  Grtjs

 20. Stofje 4, zonder twijfel. En als ik dan egoïstisch mag zijn maak ik eens iets voor mezelf. Gebeurt veel te weinig! 😉

 21. Stofje 6 zou geweldig zijn voor mijn dochter. Zij is nog niet zo groot als jouw meiden, dus een rokje zou nog wel moeten kunnen.

 22. Stofje 4 or 2, ik kan niet goed kiezen … Op slag op beiden verliefd … ik ga dan toch voor stofje 2, met de vogeltjes (mijn favoriete thema) en blauwe tinten (de lievelingskleur van mijn dochter) en maak er iets uit voor haar ! Ik duim en hoop!

 23. Wow, keuzestress! Ik ga voor stofje 2, waar ik eens mijn principe "dochters nooit kleden in matching outfits" zou voor laten varen. Ze zijn 2 maand en bijna 2 jaar.

 24. Ik ga resoluut voor 1! Een cisse staat al even op het programma maar raakt niet genaaid. Misschien komt het er nu eindelijk van?!

 25. Die "overschotjes" van u geraken nog met gemak rond mijn dochters! Mijn favoriet is nummer 4, ik weet ook al precies wat ik ermee zou maken. Benieuwd? 😉

 26. Instant love hier voor stofje nummer 6. Ook dochterlief van 5 (die altijd heel enthousiast meekijkt op jouw blog) vindt die mooooooi. Wij wagen dus graag een kansje.

 27. Ik vind stofje 4 echt top! Dat Janneke was zoooo schoon. Ik zou er een zomers tuniekje voor de kleuterdochter mee maken!

 28. Dan zou het voor mij stofje 1 mogen zijn.. Die Cisse, weet je wel? Ik zie t alleszins voor me :-).
  Mijn naampje mag dan mee de pot in?
  En nu duimen :-). En wie ook moge winnen, bedankt voor de give away.
  Caro

 29. Wat leuk dat je deze schatten wil delen! Kiezen is moeilijk, maar gezien de zoon ver benadeeld wordt qua zelfgemaakte kleding, ga ik voor nr 1!

 30. Ik ruik de zon al bij stofje nummer 4!
  En zijn papegaaien niet de nieuwe ananassen?

 31. Een leuke post, net zoals al die vorige! Wel geestig om stofjes (stofje 4) die bij mij liggen ook hier zien terug te komen. Ik ben wel fan van stofje nr. 1, dus ik ga daarvoor. Met wat paswerk kan hier nog wel een kleedje uit denk ik dan!

 32. Wat leuk! Met een dochter hier in huis met lievelingskleuren oranje en roze waag ik graag mijn kans voor nr. 6. Ik maak met veel plezier jouw rokje-dat-er-nooit-kwam af.

 33. Proficiat met je (bijna) driejarige blogverjaardag……moest je mijn naam uit het potje trekken, dan liefst voor stofje nummer 1

 34. Om eens totaal buiten mijn comfort zone te gaan:stofje nummer 7!Van een andere give away die ik hier eens gewonnen heb draag ik nog altijd heel fier mijne pyjama 😉

 35. Wat een leuke give-away! Ik vind het plezant om te zien welke mooie creaties er van de stofjes gekomen zijn.
  Ik ga graag voor stofke nummer 7!

 36. Ik twijfelde enorm tussen 5 en 7, beide stoffen die ik zelf niet zou kopen aangezien manlief dit niet wil. MAAAAAAAAR, een give-away is niet zelf kopen hé. Dus gaan we voor 5 en maken we er absoluut een jurkje uit voor de oudste dochter!

 37. Wat een leuke give-away 🙂
  Fan van nummer 7, niet voor mezelf maar voor de zus. Die begint in september met een beauty-opleiding en ik zou haar graag enkele etuitjes maken voor haar borstels e.d. 🙂 Dat stofje schreeuwt haar naam.

 38. Wat een leuke give-away 🙂
  Fan van nummer 7, niet voor mezelf maar voor de zus. Die begint in september met een beauty-opleiding en ik zou haar graag enkele etuitjes maken voor haar borstels e.d. 🙂 Dat stofje schreeuwt haar naam.

 39. Ooooh neeeeee kiezen…. Dat is zo moeilijk zeker als eigenlijk alle opties leuk zijn.
  Dan ga ik maar voor mijn eerste gedacht: de schattige meesjes van stof 2.

 40. Proficiat met je mooi blog! Ik zou graag in aanmerking komen voor nummer 7. Ik hou van dierenprintjes! Duimen maar …

 41. Oh wow een give away. Kiezen was niet moeilijk. Ik ga voor stofje 7!
  Kom je ook kijken bij mijn aanstaande give away?
  Sewingfenna.blogspot.nl

 42. Ooh leuk. Ook hier moeilijk kiezen, maar in stofje 2 zag ik al direct een luchtig zomerkleedje voor één van mijn dametjes. Stof 2 dus!

 43. Hoewel ik nog nooit iets gewonnen heb bij zo een wedstrijd, waag ik graag mijn kans voor nummer 4!

 44. Het was toch moeilijk kiezen, maar nummer 4 heeft het gewonnen.
  Het zou leuk zijn om daar nog een kleedje uit te maken of een bloesje.

 45. Oh, al veel anderen die voor nummertje 7 kiezen, en toch waag ook ik mijn kans voor dat pantermotiefje. En mijn klein meisje ziet

 46. Toffe give away! En als echte fan ga ik voor stofje 1, om u schaamteloos te kopieren en er ook een Cisse uit te maken voor zoontje van 15 maanden die bijna bijna in maat 92 kan 🙂

 47. helemaal verliefd op stofje nummer 5 🙂 bedankt om al dat moois telkens met ons te delen!

 48. Ik waag mijn kans voor nummer vier en hoop dat ik er een zomerse rok voor mezelf mee kan maken… of een Janneke voor ons Isolde!

 49. Stofje vier krijgt mijn voorkeur. So in love with it! Een bloesje voor de dochter, ik zie het al helemaal voor me …

 50. Het is dan ook helemaal niet moeilijk om enthousiast te zijn over zo een fijne blog als de jouwe… Kiezen is daarentegen een pak moeilijk. Ik ga voor stofje 4.

 51. Ooooh, Waauw! Allemaal leuke stofjes, en voor een typische weegschaal als ik is kiezen echt heel moeilijk. Maar ik doe het toch en ga voor stofje 1, daar wil ik misschien zelf ook wel eens een Cisse uit maken 🙂

 52. Zo lief dat je dit moois allemaal uitdeelt.! Ik kan hier toch geen afscheid nemen van mijn mini voorraad stofjes :D. Ik zou heel graag meedoen voor stofje 5, voor een shirtje voor mijzelf.

 53. Oeh nice!! Stofje 7 zou een geweldig jurkje rond het lijfje van mijn dochter zijn!!

 54. Stofje 2 vind ik prachtig!!
  Ik zie er een mooi rokje in voor onze jongste die vroeg of ik voor haar net zo'n rok als zus wilde maken!!

 55. Het kindje van mijn zus zit in het dolfijnenklasje en is verzot op alles wat met dolfijntjes te maken heeft. Voor mij is de keuze dus snel gemaakt: met stofje nummer 3 zou ik een rokje kunnen maken en een kleine meid heel gelukkig maken!

 56. Hallo, ik waag mijn kans voor stof 2 : een zwierige zomerjurk zal het worden. Wel nog een onderjurkje in een andere stof eronder en hoppa …. daar vliegen weg ! (op hoop van zegen)

 57. Say what?! Drie jaar al?
  Anyway: van harte gefeliciteerd. Ik kom hier gaarne.
  Als ik win: stofje nr. 1 graag. Daar gaan mijn jongens heel blij mee zijn!

 58. Je naakt het volgen van je blog en het geven van complimenten enorm gemakkelijk. Je maakt pracht stukjes! Kben verzot op stofje 1 dus de keuze was snel gemaakt. Ideaal om een kruippakje voor mijn komend ventje van te maken!

 59. Nummertje zeven is soooo totally me! Met de vakantie in het vooruitzicht krijg je mij misschien terug aan het naaien met dat stofje!

 60. Stofje 7, wat ik er mee zal maken kan ik iets minder snel bedenken. En een beetje van jou creativiteit en naaitalent mag er ook gerust bij! Stuk voor stuk prachtige creaties.

 61. Wat leuk , met plezier volg ik jou blog om altijd die mooie dingen te zien , graag doe ik mee voor stofje drie
  Groetjes
  Doortje

 62. Wat leuk , met plezier volg ik jou blog om altijd die mooie dingen te zien , graag doe ik mee voor stofje drie
  Groetjes
  Doortje

 63. Kiezen is niet gemakkelijk maar ik doe graag mee voor stofje 7. Wat een pareltje! En de jurk die je zelf mee gemaakt is prachtig!

 64. Stofje nummer 8 is mijn favoriet. Het zou een prachtig jurkje worden voor mijn jongste.
  Succes met selecteren van de winnaars!

 65. Wow, zoveel mooie stofjes. Omdat ik zelf niet kon kiezen, schakelde ik de hulp van dochterlief in en zij koos zonder twijfelen voor stofje nummer 7

 66. Ik waag graag mijn kans voor stofje 1. Zoon 1 komt wekelijks met 3 gescheurde broeken naar huis, dringend tijd voor mama om eens terug in actie te schieten!

 67. Joepie ze doet het weer en wij doen weer mee natuurlijk! 🙂 voorkeur papegaaienstofje voor ons…

 68. Grote fan van stofje 1! Zou er een broekje voor mijn neefje uit willen maken, of een rokje voor mezelf? Of een pulleke? Keus genoeg 😉 Count me in! Groetjes. P.S.: Keep up the good work!

 69. Ik ga zonder twijfel voor stof nr 1: de zoon heeft lange broeken nodig én heeft dezelfde blauwe trui als jouw zoon op die bewuste cisse draagt, dat kan toch geen toeval zijn? Een cisse zal het worden voor in september. Als ik win tenminste…

 70. Oh stofje nummer 4 is zooo leuk. Die papegaaitjes zo schattig. Ik ben al stiekem projectjes aan het bedenken.

 71. Proficiat met je 3 blogjaren!
  Ik doe graag mee met je leuke give away.
  Stofje 1 vind ik geweldig, en je idee om ook met de achterkant te werken heel mooi. Ik zie er een tas of een rokje in 🙂
  Graag voor nr 1 dus!

 72. Leuke stofjes en super blog om te volgen!
  Ik kies nummer 7 omdat dit een print is die hier in mijn stoffenkast nog niet terug te vinden is 🙂

 73. Je bent toch een schatje: zo veel stofjes weggeven. Ik zou er hier eentje supergelukkig kunnen maken met een vogeltjeskleedje (stofje . En dan nu heel hard vingers kruisen ;-))

 74. Wow, wat een super weggever!!

  Ik ben fan van vogeltjes, bloemen en vrolijke kleurtjes. De keus is dus niet moeilijk: stofje nr. 2! 😀 Ik zie al een heel mooi rokje of jurkje voor mij voor één van onze twee meisjes…♥

 75. Nummertje 6! Met een klein meisje in huis heb ik ruimschoots voldoende aan dat halve metertje. En ook ik kijk steeds uit naar je inspirerende blogposts!

 76. Stof 8 geeft me een totale oilily flashback, ik zie al helemaal wat ik daarin ga maken!

 77. Ik weet niet of mijn vorige comment wel gelukt was (mijn babybrain herinnert zich niet meer of ik wel op"publiceren" klikte… Dus hierbij nog een keer voor de zekerheid: stofje vier! Alstublieft dankuwel!

 78. Ik lees je blogs altijd graag. Je maakt fantastische kleding!!
  Mocht ik een keer een mazzeltje hebben, dan heel graag nummer 2.

 79. Zo leuk, die stofjes, en vooral tof dat je die weggeeft! Mijn voorkeur gaat naar stof 6 (en ook ik vond kiezen moeilijk)…!

 80. Ik en kiezen, dat is een groooooot probleem. Ik heb al moeite met pakweg yoghurt kopen, omdat er veel te veel soorten en merken zijn. Laat staan bij iets ècht belangrijks, zoals dit! Welaan, dan maar met de ogen dicht: 7! Om op zijn minst nog 7 jaar te kunnen genieten van je blog!

 81. Wat een mooie give away. Ik doe graag mee voor stofje 1 voor een heerlijk stoer broekje voor mijn kleine kabouter.

 82. Ik kom hier graag meelezen, ik weet dat er altijd iets moois te zien zal zijn :).
  Voor het eerste stofje waag ik graag mijn kans, zonengerief zal het worden!

 83. Wat een leuke give-away….Daarnet ontdekt bij het inhalen van de blogberichten na een kleine week zonder PC.
  Mag ik meedoen ?
  Zonder enige twijfel kies ik dan voor stofje 7 omdat dit 100 % zeker ook de keuze van mijn kleindochter zou zijn.

 84. Ik kies katoentje nummer 6,… heb hier nog iets om mee te combineren,… ik wil een leeskussen maken voor een lief meisje,…!!!

 85. Wat een moeilijke keuze. Na 5 dagen wikken en wegen, ga ik toch maar voor stofje 2…

Reacties zijn gesloten.