op tijd

En serieus op tijd!

Ik maakte een kadootje voor een baby die nog niet geboren is. Say what? Inderdaad. Nog. Niet. Geboren. Niet dat ik de grootste deadliner ter wereld ben, maar dit overkwam me echt nog nooit. De max, echt.

babyjasje (folded)

Door een veel-langer-dan-verwachte babbel met Riet over Zweeds ondergoed en Zo Geknipt 2 nam ik de eerste versie van dat boek nog eens ter hand en stelde vast dat ik het babyjasje nog nooit gemaakt had. Waarom niet eigenlijk? Een tof modelletje en niet te veel werk, mijn ding dus.

babyjasje (detail)

Een Michael Millertje dat hier al veel te lang lag kon nu eindelijk verknipt worden. In combinatie met okergele fleece en zwarte paspel werd het een jasje dat voor zowel een jongen als een meisje kan dienen.

babyjasje (open)

De baby in kwestie zal in Göteborg geboren worden. Misschien wel morgen. Of vandaag nog, wie weet. Op tijd om tegen de winter in dat jasje gegroeid te zijn.

babyjasje(stof bij Something Strange stockverkoop – fleece bij Pauli – paspel bij Veritas)

33 gedachten aan “op tijd”

  1. Dat Zweeds ondergoed – waarvoor nog eens dank – zit intussen als gegoten rond een collectie kleuterbillen… en die jas gaat zeker als gegoten zitten rond een bol verse boelekensheid! ♥!

  2. hihi! Dat stofje ligt hier ook al effe en komt ook van bij something strange en dat jasje heb ik ook nog niet gemaakt… Wel mooi!

    1. Ja hoor, zeker wel. De handleiding is erg duidelijk en als je nog geen ervaring hebt met paspel kan je die zonder problemen weglaten.

  3. Ik vind dat toch altijd wel een beetje spannend, wetende dat er elk ogenblik ergens een baby kan geboren worden … zelfs al ken ik die mensen maar van 'in het vijfde knoopsgat' … Chique van jou om voor te lopen op kaartjes!

  4. Ik loop dat risico echt niet,, ik moet opletten dat ze niet kunnen lopen op het moment dat ik met mijn kruippakje kom aanzetten. Een tof jasje, echt.

  5. Mooie combinatie! Dat katoentje ligt hier al een aantal jaar in de kast, wegens te flets bevonden. Maar dat oker fleurt het helemaal op, even memoriseren!

Reacties zijn gesloten.