jumpsuit (kcw #2 – summer 2014)

Al enkele jaren dragen mijn Dochters bijna permanent jumpsuits in de zomer. En niet noodzakelijk de versie met lange broek, wél die met short. H&M heeft ze al jaren in haar collectie, maar pas dit seizoen leek het een must-have te worden. Het was dus voor het eerst niet erg moeilijk een nieuw exemplaar te vinden, maar de goesting om zelf eentje te maken was er ook.

jumpsuit (side)

Ik zag een perfect model bij Zara. Wijd, luchtig, helemaal zoals Dochter 1 het graag wil. Dus ik bestudeerde dat geval grondig en deed van copy-paste.

jumpsuit (front)

De luchtige stof vond ik toevallig bij Pauli, en is ideaal voor dit soort zomerse kledingstukken.

jumpsuit

Het is niet helemaal perfect hoor, daarvoor kwam de ‘paste’ veel te laat na de ‘copy’… Ik had al spijt dat ik geen foto’s nam van het origineel.

jumpsuit (button)

Ik zette er gekoesterde New Yorkse knopen op, waarop de Dochter “Typisch.” mompelde. Tja, het kind kent haar moeder.

jumpsuit (back)

Ze kwam vandaag thuis van 12 dagen scoutskamp, die Dochter van mij. Vuil, vuiler, vuilst. Het bad kreeg ik amper proper geschrobd. Maar ze greep naderhand wél direct naar haar nieuwe jumpsuit. Daar doen we ’t voor, nietwaar?

jumpsuit (full)(stof bij Pauli – knopen bij MJ Trimming)

33 gedachten aan “jumpsuit (kcw #2 – summer 2014)”

    1. Bwa, ik heb wel zo eentje. Al kom ik er alleen maar mee buiten in verre, afgelegen gebieden 🙂 en ja, hier is 't van Scouts Rule!

  1. Waw, zalig mooi! Parallelle levens, vuile kindjes geschrobt (maar oh zo content), jumpsuit op valreep en tegen de tijd afgewerkt (en ook niet zo perfect 😉 ) , bloggen zal voor over enkele weken zijn! Nog een super toffe vakantie!

  2. Heel knap en een pluim voor de naaister om met dit weer achter de naaimachine te kruipen!

  3. Aan u zou ik carte blanche geven om stoffen voor mij te kopen, echt waar ! Ik hou eveneens heel erg van stoffen met een witte achtergrond.Het model is gewoon perfect !

Reacties zijn gesloten.