sleepwear (kcw #3 – summer 2014)

Het nachtkleedje voor Dochter 2 was een succes, het schattigheidsgehalte ook, te horen aan de aah’s en ooh’s her en der. Dus dacht ik dat zo’n kleedje in een nog schattiger maatje en dito stofje zéker leuk zou zijn. En als bonus kreeg de Dochter er ook nog een shortama (ja, zo heet dat) bij.

sleepwear (nora)

Bij Zeeman kocht ik een onderhemdje en maakte daar een shortje bij volgens de simpelste tutorial ever, die ik hier vond. Het hemdje werd op een even simpele manier aan de short gelinkt.

sleepwear (sitting)

En het nachtkleedje, wel ja… Aan het mini-lijfje van Lady Lucille is dat zo mogelijk nog schattiger dan bij mijn eigen Dochter. Dat stofje, I love it.

sleepwear (lady lucille)

Mijn Kids Clothes Week zit erop. Zomerse projecten gemaakt bij zomerse temperaturen. Op naaivlak is de herfst in aantocht!

sleepwear(stof bij Den Depot)


22 gedachten aan “sleepwear (kcw #3 – summer 2014)”

  1. Ziet er weer super geweldig uit! En je brengt me op een idee … als ik nog even ergens een gaatje vind snel naar de zeeman en achter mijn naaimachine 🙂

  2. Ja, dat is een super schattig stofje! Shortama waardig 😉 hier zou dat kleedje van lady Lucile ook overdag gedragen worden, zeker weten!

  3. Hmm – Google isn't giving me the option to translate like it usually does so I can't read the details. :/ But these are just lovely – as are the girls together! Such sweetness.

    1. The little one is my niece and I made her exactly the same nightgown as I did for Nora last week. Nora got a shortama in the same fabric: a simple pair of shorts and a bought top. I spiced up the top with a ruffle out of the kitten fabric to match the shorts.
      Thanks for your compliments, Rachel!

Reacties zijn gesloten.