little pink louisa

Vandaag fabriceerde ik nog snel een Louisa. Morgen geef ik een workshop waarin we deze jurk maken en een mens kan maar beter deftig voorbereid zijn, nietwaar? Het werd een kleine versie, voor een drie-jarige. En ja, ik heb al een kandidaat op ’t oog.

little pink louisa (text)

In plaats van een paspel kwam er een zigzagbandje op het zakdeel.

Ik ben zot van zigzagbandjes maar gebruik ze zelden voor mijn grote dochters.

little pink louisa (detail)

little pink louisa (back)

En op de valreep zwier ik deze jurk ook nog in de wedstrijd van Compagnie M. Misschien een beetje laat om nog heel veel stemmen te krijgen, maar je weet maar nooit of jullie je nog geroepen voelen om via deze link op mijn hartje te klikken.

little pink louisa (full)


En voor wie workshop-geïnteresseerd is en in de buurt van Heist-op-den-Berg woont: via Het Machien en de stoffenwinkel Den Depot kan je alle info vinden. Of volg ze via facebook.

27 gedachten aan “little pink louisa”

  1. Subtiel en zoet roze! De ricrac is een fijn detail, mooie stofkeuze en -combinatie! Ik denk dat je er helemaal klaar voor bent 🙂

  2. Such a sweet dress! The lines are beautiful and your zipper installation was impeccable. I love that you chose a light orange zipper. It pairs so nicely!

  3. Moest die in de winkelrekken hangen, dan haalde mijn driejarige hem er meteen uit! Echt iets voor kleine meisjes die zot zijn van roze en jurkjes. Heel mooi!

Reacties zijn gesloten.