de kers op de taart

Als buikbewoners zaten ze daar met zijn tweetjes, gezellig dicht en warm bij elkaar. Samen vanuit een ieniemienie celletje groot en sterk worden, als een paar kersen aan een boom. Tot het tijd wordt om de wereld te trotseren, ook samen. 
Het lot besliste er anders over, en van het kersenpaar bleef één klein kersje over. Dat kersje stelt het ondertussen prima, maar zal haar kleine broertje blijven missen. 
Het broertje werd een sterretje en samen met zijn zus is hij voor altijd de kers op de taart van mama en papa. 
Voor ever en altijd.Ik wens iedereen een heerlijk eindejaar en een fantastisch creatief en gelukkig 2014.
Happy Holidays!

(kersenstof bij Modes4u – fleece bij Stoffenspektakel)26 gedachten aan “de kers op de taart”

  1. Prachtig dekentje dat voor de mama en papa van onschatbare waarde zal zijn… Voor Janne* hadden wij als geboortekaartje 'de kers op de taart'… het lot besliste daar ook anders over, ik weet zeker dat hun sterretje nooit vergeten zal worden en dat het dekentje zowel voor kleine zus als mama en papa ook een troost/knuffeldekentje zal zijn als het even niet meer gaat… warme knuffel xxx

  2. Het raakt me, hier ook een kers en een sterretje. Je dekentje is een mooi en hart verwarmend gebaar.
    Voor jou ook fijne feestdagen.

  3. Zo mooi! Ik heb ook een sterrenkindje, en na 10 jaar vind ik het nog steeds fijn om kleine attenties te krijgen die naar haar verwijzen …

  4. Heel mooi Eva! En erg lief. Dat wordt een dekentje dat niet alleen letterlijk warmte biedt. Fijn eindejaar en geniet van je vakantie! x (An)

  5. Zo mooi, de ouders zullen dit fantastisch vinden, en het zusje ook. Wij hebben ook een kersje en sterretje! Alles wat naar haar verwijst doet enorm veel deugd.

Reacties zijn gesloten.