boek in ruil voor kleur

Dat was de deal. Iemand krijgt het boek, ik krijg kleur.

Er waren 7 kandidaten en daar moest ik eentje uit kiezen. Veel te moeilijk, te meer omdat er enkele tussen zaten die ik ondertussen beter ken en dan is objectiviteit wat zoek. Dus liet ik de reacties lezen aan Dochter 1 en zij koos deze:
Als creatief therapeut weet ik als geen ander wat kleur kan betekenen. In welke zin? Dat ontdek jij pas als het boek mijn richting uitkomt… šŸ˜‰ maar sowieso wens ik je nu al voor 2014 meer kleur in je leven en eigenlijk in ieder zijn leven šŸ™‚
Liesellove : laat je iets horen? Dan stuur ik De lijst van al mijn wensen asap naar je toe!

5 gedachten aan “boek in ruil voor kleur”

  1. Proficiat Liesellove ! Ik hou nu jouw blog in de gaten om te kijken of ik het boek daar kan bemachtigen… Veel leesplezier !

Reacties zijn gesloten.