de lijst van al mijn wensen

Wensen.
Hét woord van de eindejaarsperiode.

De lijst van al mijn wensen belandde enkele weken geleden in mijn brievenbus nadat zij een oproep deed. Het boek doet al een tijdje een blogtour en ik zag het elke keer aan mijn neus voorbij gaan. Maar nu was het raak, ik vervulde haar wens en kreeg het eindelijk in mijn handen! (Samen met nog wel meer goodies, waaronder twee fantastische lapjes Petit Pan én zelfgemaakte oorbellen, hartelijk dank, Gerlinde!)

Jocelyne geniet van een eenvoudig leven, heeft een fourniturenwinkeltje en besluit om een blog te schrijven “tiengoudenvingers.com”, waar ze over haar vak vertelt. Terwijl de internetters zich massaal op haar blog storten, wint Jocelyne 18 miljoen euro in de lotto.  Wat zal ze doen met het geld dat haar leven voor altijd kan veranderen?  Ze besluit om er met niemand over te praten en eerst een lijst te maken van al haar wensen….
Het zet je aan het denken natuurlijk, en iedereen bedacht al wel eens een lijst van al zijn wensen.
De mijne ?
Ik heb een haalbare lijst en een droomlijst. In de haalbare lijst staat de wens dat mijn kinderen later gelukkig worden, dat ik nog veel mag reizen, minder werken en het rustiger aan doen. De droomlijst gaat van een eigen koffiebar of Bed & Breakfast tot een onbeperkte limiet op het kopen van stoffen…

Maar ik beken, het boek werd nog niet gelezen hier. Ik bewaar het voor de vakantie die eraan komt. En daarna moet het zijn reis verder zetten in blogland. Hoe dat gebeurt? Simpel. Laat hieronder een berichtje achter vòòr 2014 van start gaat en vervul mijn kleine wens, dan stuur ik het boek na nieuwjaar naar je toe en kan het zijn reis in blogland verder zetten.

Mijn kleine wens?
Nog meer kleur in mijn leven!
Start!

10 gedachten aan “de lijst van al mijn wensen”

 1. Oe ik wil wel mee doen! Moet ik nu al zeggen hoe ik dat denk te doen, nog meer kleur in je leven? dan moet ik effe nadenken voor een goed plan…

 2. Ik denk bij meer kleur in je leven aan bloemen. zodat je binnen en buiten je omgeving kunt kleuren met de prachtige kleuren van de natuur!

  StoffeSas

 3. Als creatief therapeut weet ik als geen ander wat kleur kan betekenen. In welke zin? Dat ontdek jij pas als het boek mijn richting uitkomt… 😉 maar sowieso wens ik je nu al voor 2014 meer kleur in je leven en eigenlijk in ieder zijn leven 🙂

 4. Ahaaaaa… op dit berichtje zat ik al te wachten… Ik greep ernaast bij Juffertje in het Groen en kom het boek dus verder bij jou volgen. 🙂 Jij wilt meer kleur in je leven? Dan is daar maar 1 oplossing voor: kies mij en ik zorg ervoor!

 5. Ik wil heeeeeel graag dat boek lezen! Dussss ik zorg maar al te graag voor meer kleur in je leven door een kleurrijke vlaggenlijn voor je te maken?
  Veel liefs

 6. Meer kleur in uw leven, kan dat nog. Maar ok, i'll go crazy: ik maak n blog als ik eruit gehaald word en zorg van tijd tot tijd voor n beetje kleur in uw leven (van een duurzaam plan gesproken!)
  Maar het belangrijkste: een heeeel fijne vakantie. Doe ze de groeten daar en proef daar maar met volle teugen van alle kleuren!

Reacties zijn gesloten.