de louisa dress en give-away #7

Oh ja, ik mocht weer eens een Compagnie M patroon testen. De patroontoer is al enkele dagen bezig dus jullie zagen ze vast al verschijnen op een heel aantal blogs : stijlvolle, schattige, classy en heel grappige versies van de Louisa dress.

Mijn variant is zoals wel vaker aan de eenvoudige kant. Okergeel is een kleur die Dochter 2 goed afgaat, dat stelde ik hier ook al vast. Dus koos ik (in een nieuwe bakstenen stoffenwinkel in Heist-op-den-Berg!) ribvelours en combineerde die met een dikke paspel in bordeauxrood. 

In de knopendoos vond ik als bij toeval 2 perfecte knopen. Uit de restjesbak kwam een stof met retroprint die ik ooit gebruikte voor een klein project en waar het bordeauxrode van de paspel maar ook het okergele in terug komt.

Op de rug zit een blinde rits, en deze keer is ze echt blind. Jammer alleen dat ik de perfecte kleur niet vond bij Veritas.

Dat Dochter 2 nogal aan de grote kant is, kwam haar goed uit. Want de jurk mocht vooral niet te lang zijn.

Het is weer een super patroon, en opnieuw erg veelzijdig: er zijn maar liefst drie rugopties. En wat ook geweldig is: de mouwversies van het Mara-bloesje passen ook op deze jurk, dus dat maakt het patroon eveneens geschikt voor een zomerjurk!

Marte van Compagnie M is ook dit keer weer vrijgevig en geeft een patroon voor de Louisa Dress weg. Dus wil je je kans wagen, dan kan deelnemen via onderstaande Rafflecopter.

Veel succes!

En wie niet wint of kan wachten: hier kan je het patroon kopen, apart of nog voordeliger: in een duopack met de Mara Blouse. Doén!

(ribvelours en dikke paspel bij Den Depot – bloemenstof bij De Stoffenkamer)

38 gedachten aan “de louisa dress en give-away #7”

  1. Wat mooi, ik ben helemaal verliefd op het patroontje. Ik wacht nog even af, misschien ben ik wel de gelukkige 😉 en anders zal het snel gekocht worden!

  2. Ik hou zo van je maaksels! Dit is weer helemaal mijn ding, die eenvoud, maar toch weer met leuke accenten! Jammer genoeg ben ik te laat om mee te doen aan de give-away, maar dat wordt dan eens bestellen hé, want het is echt heel mooi, dat modelleke!!!

  3. Dat geel is zo mooi!! Echt een tof resultaat! Ook ik ben te laat om mee te doen, maar ik ben wel super content met het pakje dat vrijdag in de bus zat.

Reacties zijn gesloten.