voor opa

Elk jaar begin november begint het: mijn brein draait overuren. Mijn vader is eind die maand jarig, en in mijn ogen is dat de moeilijkste opdracht ooit: een geschikt kado voor een opa vinden. Pantoffels, sokken, truien en flessen wijn, àllemaal passeerden ze al eens de revue, hoe clichématig ook. 
Vorig jaar naaide ik een mandje krokantje en vulde dat met lekkere dingen.
Dit jaar ontmoette ik Ruth van Georgette drie dagen voor de party-deadline in levende lijve. Ze kwam als geroepen en ik kocht van haar de mooiste stof ooit. Okergele fleece had ik nog liggen en samen met zwarte paspel werd het een dekentje. Voor opa en zijn zetel.

Het deken is vierkant, ik gebruikte de volledige breedte van de stof als basis.
De wolkjesprint doet een beetje Japans aan. Prachtig, toch? Deze stof uit de Bark&Branch-collectie van Cloud9 is zo nieuw dat ze nog niet in Georgette’s webshop staat, maar stuur haar gerust een mail voor meer info. Of hou de FB-pagina in de gaten!

Gelukkige verjaardag, opa!
(stof bij Georgette – fleece bij Wibra – paspel bij Veritas)

22 gedachten aan “voor opa”

  1. Zeer mooi. En ook mooi afgewerkt met die paspel en die fleece. Toch niet evident… Knap werk !

Reacties zijn gesloten.