mini x-mas en give-away #8

Er zal deze kerst wéér geen grote kerstboom in huis komen. En net als vorig jaar vind ik dat wel heel jammer. Maar we zijn tijdens de kerstvakantie niet thuis, dus een boom opzetten en er dan niet van kunnen genieten zou al te gek zijn. Ik dacht na over hoe ik snel toch wat kerstsfeer in huis kon krijgen, liefst zonder al te veel werk én nog beter: zonder geld uit te geven.
Zilverblauw gaf de voorzet: winterdieren. Ze zijn fantastisch, kijk maar eens in haar galerij hoe ook anderen de dierenwereld van gepaste wollen kledij voorzien. Ik ben vooral fan van het varken van Maartje!

Dus zette ik me op een avond aan het haken.

winter animal 1

winter animal 3

winter animal 3 (close)

Kerstmis is een feest, dus denk ik ook: vlaggenlijn. Maar dan in mini-versie, zo kan die volgend jaar misschien wel mee de boom in! De restjes van het Michael Miller kerststofje kwamen, met die mini-print, prima van pas.

En kijk: meteen sfeer in huis!

kerst deco

give-away kerst deco

Ik maakte er twee, dus wil je ook graag zo’n mini-vlaggenlijn in je kerstboom, laat dan hieronder een berichtje achter. De give-away loopt tot 12 december ’s middags, diezelfde avond nog maak ik de winnaar bekend.
Succes!


(stof bij Modes4U)

(hertenkop bij &Klevering – klein wit hertje bij Xenos – groot wit hert bij Intratuin – witte kerstboom bij Hema – kleine bottlebrush boompjes bij Wibra)

68 gedachten aan “mini x-mas en give-away #8”

 1. Oh, zo´n leuke slinger!
  Hier staat er dit jaar ook geen boom, met een kleine jongen die zich overal aan recht trekt, leek me dat geen goed idee. De slinger zou toch een beetje kerstgevoel in huis brengen!

 2. Ik steek ook alvast mijn hand in de lucht om kans te maken op dit leuk versierseltje dat onze kerstboom wel kan gebruiken.

 3. Aangezien dat als ik een vlaggenlijn maak die pas tegen Pasen af is, doe ik nu graag mee. 🙂
  L.P.

 4. Dit weekend heb ik samen met mijn 3jarige zoon de kerstboom gezet! Maar er ontbreekt nog iets, dus die vlagjes zouden prima van pas Komen!

 5. Door verbouwingen/renoveren hier hebben we nu ook zo een mini kerstboom in huis gezet.. Lichtjes hebben we er al in gestoken, een leuke vlaggenlijn zou geweldig zijn!
  Ik doe mee..

 6. Goe bezig geweest precies…ziet er allemaal tof uit, vind de kleurtjes zo mooi bij het wit,
  en die vlaggetjeslijn is ook helemaal top, daar ga ik dan ook graag een kansje voor wagen…
  Gooi me maar in de hoge hoed 😉

  Succes met de voorpret…

  Liefs Alexandra

 7. Whaahaa! dat gekke oude varken! dankjewel hoor!
  Hier hetzelfde verhaal dus ook geen kerstboom.
  Ik heb meer dan ooit zin in kitsch en glitter in frisse kleuren en wit maar probeer zo weinig
  mogelijk geld uit te geven, leuke uitdaging vind ik.
  Oh die vlaggetjes zijn superleuk, ik doe niet mee met de give away, ik gun ze iemand die
  nog geen vlaggetjes slinger heeft (ik kom erin om ?)

  liefs x

 8. oh wat een heerlijkheid! 🙂 goede oplossing zo! toch je huis in kerstsfeer. En die slinger? wauwie, toppie, zou mijn oudste zeggen! ik waag graag een gokje

 9. Helemaal fan van het sjaaltje! Ga ik ook een proberen voor mijn hertje op de kast! 🙂
  De kleurtjes van de vlaggetjes passen perfect bij mijn interieur, ik doe dus hééél graag mee 🙂

 10. HayHay!
  Wat een gezelligheid bij jullie in huis!
  Dat heb je mooi en slim gedaan!
  Heel leuk 🙂
  Natuurlijk doe ik mee aan de give away!
  Past goed bij mijn Happy X-mas mess 😉
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

 11. Te schattig, ik doe graag mee! En je huis ziet er volgens mij gezellig kerstig uit! Leuk met die winterdieren!

 12. Ik doe ook erg graag mee! Wat is hij leuk!

  Ps:ik heb vanavond je toilettasje gemaakt, hetzelfde patroon. Alleen geen mannen versie maar dan voor een vrouw. Super bedankt voor de geweldige Tutorial.

 13. Ook hier geen kerstboom in huis door onze verhuis die eraan komt… De allereerste keer in heeeeeeeeel mijn leven dat er geen kerstboom staat :o( En de fut om op een andere manier kerstsfeer te creëren ontbreekt me op het moment met ons veeleisend ukkepukje in huis :o)
  Ik doe dus wel graag mee! En kijk eens hoe goed het haken lukt bij jou!

 14. De slinger past geweldig goed bij ons interieur dus ik waag graag een kansje. Wat een enige stof trouwens!!
  Ga een linkje op m'n blog zetten
  Groetjes Patricia

 15. Ook hier geen kerstboom, wegens plaatsgebrek. Zo'n slingertje zou dus heel erg van pas komen om toch een beetje kerstsfeer te brengen.

 16. Ik vind de hertjes top, dat kleintje met het gele sjaaltje onder de stolp doet je toch helemaal smelten 😉 Jullie hebben geen kerstboom meer nodig 😉 Hier wel een kerstboom, met een net leeggemaakte kaartjesmuur waar de slinger perfect zou passen.

Reacties zijn gesloten.