mini x-mas en give-away #8

Er zal deze kerst wéér geen grote kerstboom in huis komen. En net als vorig jaar vind ik dat wel heel jammer. Maar we zijn tijdens de kerstvakantie niet thuis, dus een boom opzetten en er dan niet van kunnen genieten zou al te gek zijn. Ik dacht na over hoe ik snel toch wat kerstsfeer in huis kon krijgen, liefst zonder al te veel werk én nog beter: zonder geld uit te geven.
Zilverblauw gaf de voorzet: winterdieren. Ze zijn fantastisch, kijk maar eens in haar galerij hoe ook anderen de dierenwereld van gepaste wollen kledij voorzien. Ik ben vooral fan van het varken van Maartje!

Dus zette ik me op een avond aan het haken.

winter animal 1

winter animal 3

winter animal 3 (close)

Kerstmis is een feest, dus denk ik ook: vlaggenlijn. Maar dan in mini-versie, zo kan die volgend jaar misschien wel mee de boom in! De restjes van het Michael Miller kerststofje kwamen, met die mini-print, prima van pas.

En kijk: meteen sfeer in huis!

kerst deco

give-away kerst deco

Ik maakte er twee, dus wil je ook graag zo’n mini-vlaggenlijn in je kerstboom, laat dan hieronder een berichtje achter. De give-away loopt tot 12 december ’s middags, diezelfde avond nog maak ik de winnaar bekend.
Succes!


(stof bij Modes4U)

(hertenkop bij &Klevering – klein wit hertje bij Xenos – groot wit hert bij Intratuin – witte kerstboom bij Hema – kleine bottlebrush boompjes bij Wibra)

68 gedachten over “mini x-mas en give-away #8”

 1. Oh, zo´n leuke slinger!
  Hier staat er dit jaar ook geen boom, met een kleine jongen die zich overal aan recht trekt, leek me dat geen goed idee. De slinger zou toch een beetje kerstgevoel in huis brengen!

 2. Ik steek ook alvast mijn hand in de lucht om kans te maken op dit leuk versierseltje dat onze kerstboom wel kan gebruiken.

 3. Goe bezig geweest precies…ziet er allemaal tof uit, vind de kleurtjes zo mooi bij het wit,
  en die vlaggetjeslijn is ook helemaal top, daar ga ik dan ook graag een kansje voor wagen…
  Gooi me maar in de hoge hoed 😉

  Succes met de voorpret…

  Liefs Alexandra

 4. Whaahaa! dat gekke oude varken! dankjewel hoor!
  Hier hetzelfde verhaal dus ook geen kerstboom.
  Ik heb meer dan ooit zin in kitsch en glitter in frisse kleuren en wit maar probeer zo weinig
  mogelijk geld uit te geven, leuke uitdaging vind ik.
  Oh die vlaggetjes zijn superleuk, ik doe niet mee met de give away, ik gun ze iemand die
  nog geen vlaggetjes slinger heeft (ik kom erin om 😉)

  liefs x

 5. oh wat een heerlijkheid! 🙂 goede oplossing zo! toch je huis in kerstsfeer. En die slinger? wauwie, toppie, zou mijn oudste zeggen! ik waag graag een gokje

 6. HayHay!
  Wat een gezelligheid bij jullie in huis!
  Dat heb je mooi en slim gedaan!
  Heel leuk 🙂
  Natuurlijk doe ik mee aan de give away!
  Past goed bij mijn Happy X-mas mess 😉
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

 7. Ook hier geen kerstboom in huis door onze verhuis die eraan komt… De allereerste keer in heeeeeeeeel mijn leven dat er geen kerstboom staat :o( En de fut om op een andere manier kerstsfeer te creëren ontbreekt me op het moment met ons veeleisend ukkepukje in huis :o)
  Ik doe dus wel graag mee! En kijk eens hoe goed het haken lukt bij jou!

 8. Ik vind de hertjes top, dat kleintje met het gele sjaaltje onder de stolp doet je toch helemaal smelten 😉 Jullie hebben geen kerstboom meer nodig 😉 Hier wel een kerstboom, met een net leeggemaakte kaartjesmuur waar de slinger perfect zou passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *