and the winner is …

Racen tegen de klok, of tegen het wegvallen van het beetje licht dat er vandaag was! Om De Loting nog te kunnen vastleggen. Dat is maar zo-zo gelukt, mannekes, wat is het toch donker …
Alle deelnemers stonden mooi op een briefje, gesorteerd per voorkeur van kussen. En mijn zeer onschuldige hand (bij gebrek aan nog onschuldigere handen in de buurt – die van de schilder waren te vuil) trok uit elke beker één naam. Er waren 37 liefhebbers voor het eerste kussen, 29 voor het tweede. Dus hier zijn ze : de winnaars van de give-away :
Kunnen jullie het lezen?
Kussen 1 werd gewonnen door Beginnertje, kussen 2 door Saskia SSeWS! Als deze twee madammen mij hun adres mailen, dan verstuur ik de kussenslopen zo snel ik kan. En aan alle andere deelneemsters: HARTELIJK DANK! Heerlijk was het om al jullie reacties te lezen!

13 gedachten aan “and the winner is …”

  1. jippie!
    dankje wel!
    ik stuurde zopas mijn gegevens en kan bijna niet wachten om de reactie van kleine meid hier te zien bij het bewonderen van al dat moois!
    groetjes
    Ann

Reacties zijn gesloten.