menina with a twist

Een collega met een kerstgevoel organiseerde een Secret Santa op het werk. Spanning alom, want wie werd met wie gematcht? En hoe duidelijk sommige infofiches ook waren, andere waren dat helemaal niet.
Ook in mijn geval bleef het een beetje tasten in het duister. Van mijn geheime collega onthield ik de kleuren turkoois/paars en eten. Dus besloot ik een lunchtasje te maken. Uit Zo Geknipt tekende ik het Menina-patroon over. Stof in de favoriete kleuren werd gekozen, paspel gemaakt.

Maar toen herinnerde ik me een pin, namelijk deze

Dus ik dacht na. Diep.
Ik rekende. Verkeerd.
Dus ik knipte. Ook verkeerd.
Ik rekende nog eens.
En toen : eureka! Een Menina with a twist!

Merry Christmas!
(tassenband bij Hexagoon – turkooise stof bij Pauli – stof Michael Miller bij Bambiblauw)

31 gedachten aan “menina with a twist”

    1. Haha, geen zelfmaakcadeau maar een goeie fles prosecco, prachtig verpakt in een doos met een grote luipaardstrik en een New York label! Ik zag het van ver liggen en zag direct : die is voor mij!

  1. Wat een leuk idee! Ik weet niet of mijn al mijn collega's zo'n opdracht leuk vinden, maar ik in ieder geval wel! šŸ™‚

    En jouw creatie ook heel tof!

  2. Dank je wel voor je fijne reactie op mijn blog. Ik ben natuurlijk nieuwsgierig geworden en heb even rondgesnuffeld en al het moois bewonderd. Wat gebruik je mooie vrolijke stoffen! Ik kom zeker nog eens terug!

    Groetjes,
    Marieke

Reacties zijn gesloten.