stikbitches …

Dinsdag hadden we een eerste vergadering. Of bijeenkomst. Van een hoopje collega’s die de naaimachine (her)ontdekt hadden, en een enkeling die nog aan de ontdekking moest beginnen. Ons eigen naaikransje zeg maar, dat al snel de twijfelachtige naam “Stikbitches” werd toegemeten. Ik moet jullie niet vertellen dat die naam door een man verzonnen is. Maar wij kunnen er wel mee lachen, sterke vrouwen als we zijn. 
We maakten een kussen, ik hoop mijn verslaving immers door te geven. Met paspel uiteraard. Maar zonder rits, want dat is teveel gedoe als je ’t mij vraagt. 
En toen ik vandaag het verbeteren van proefwerken grondig beu was, zocht ik koortsachtig naar een snel-klaar naaiproject om mijn zinnen te verzetten. Ik herinnerde me het vijf-minuten speldenkussen van SoFilles. Het leek me een goed idee om de Stikbitches van zo’n speldenkussen te voorzien, en 5 keer 5 minuten : ideaal!
Ik ben benieuwd of ze zelf kunnen raden welk speldenkussentje voor wie bedoeld is …
Tussen haakjes : de give-away loopt nog 4 dagen!

32 gedachten aan “stikbitches …”

 1. OOOH een cadeautje!!!! Nu dacht ik effe te zeggen welk van de 5 mijn voorkeur geniet… Euhm, nu zal ik dat maar niet doen. Het zou wel eens verkeerd kunnen zijn… Als ik naar de kleuren kijk en de kleine kussentjes probeer te matchen met de grote, weet ik het ook nog niet… Laat het een verrassing blijven! Kussen 'met paspel, zonder rits' ligt te pronken in de zetel… ps: L. haar gezicht is wel sprekend!

 2. Zo leuk. Volgens mij zijn er wel meer nog-niet-gekende naaikranskes hier in de buurt. Misschien komt er ooit wel eens een 'naaikranskes-meeting' van? Nog even mijn (ongevraagde) mening over de speldenkussentjes: die met paars en oranje is mijn favoriet!

  1. Jaja, hier thuis, maar ik denk wel dat we zullen afwisselen. De Husband vond het totaal geen probleem, hoor, integendeel ! En ja, Katrien, als ge luipaardprint ziet : dat ben ik. Altijd. 🙂

 3. Ooooohhh… wat een leuke verrassing! Ik heb geprobeerd de speldenkussens met de kussens te matchen maar zit toch met enkele twijfelgevallen… maar wat ik wél zeker weet is dat ze er allemaal superschattig uitzien!

 4. tof hè, zo'n clubje. Jullie staan al een stap verder dan ons, wij hebben nog geen naam 🙂
  Die kussens groot en klein, zalig zo'n bende vrolijke stofjes bijeen!

 5. Ik moest erg lachen om de naam. Maar wel erg gezellig zo met een clubje en ook nog super leuk resultaat! Vind de speldenkussen ook erg geslaagd, leuke stofjes ook allemaal!!

 6. Als ik een stikbitch was, dan koos ik het oranje met de bruin-rode retrobloemen speldenkussentje!
  Wist je trouwens dat jullie in Mechelen een 'zusterclub' hebben?

 7. Kei schattig die mini-kussentjes! Ik hoop op dat met die paddenstoelen. Maar ze zijn allemaal even mooi!
  Wat ben ik fier op mijn eerste kussen! 🙂

  L.P.de strijkster en serveuse van dienst

 8. Ik doe dat zo meeverzekeren : een proefwerk of tien, dan iets plezant, dan weer verbeteren
  Bweikes dat verbeteren altijd hè

Reacties zijn gesloten.