drie maal zes plus één is …

Vier verjaardagsfeestjes op twee dagen tijd. Dat vroeg om bandwerk. Drie maal een zes-zakjes-tasje voor de jarige meisjes, één knikkerzakje voor de jarige jongen. Het knippen van al die stoffen duurt altijd het langst. En dan : stikken aan de lopende band, verstand op bijna-nul, en duwen maar op die pedaal.

Het combineren van de verschillende stoffen is het plezantste deel, en altijd zou je willen dat je nòg meer keuze had … En dan vooral in jongensstoffen, daar moet ik toch eens in investeren. Alle zakjes werden gevuld met kadootjes, dat spreekt voor zich, een leeg zakje wil niemand krijgen.

Ziezo. Volgende!

(patroon zes-zakjes-tas bij BHG – aangepast patroon knikkerzakje bij Eloleo)
(groene ruitjes bij Annamarieke – gele paddenstoelen bij Vermiljoen – rode ruitjes bij Ikea – andere stoffen bij Stoffenspektakel)

24 gedachten aan “drie maal zes plus één is …”

  1. Die geel/oranje met die paddenstoelen is echt prachtig! Heb jij daar een patroontje of link van, Eva , van die 6zak?? Ik zou die ook eens willen maken…

  2. Wat mooi! Echt supertoffe combinaties heb je hier gemaakt! En bedankt voor het linkje, ga ik zeker ook eens proberen. Ik vind dat ook steeds het meeste werk, die stof knippen. Als je daar door bent heb je al meer dan de helft van het werk klaar. Prachtig!

  3. Tassen zijn echt heel mooi… persoonlijk vind ik knippen ook niet makkelijk… maak jij telkens een patroon ook van een recht stuk?
    ik wil iets kopen om stof op te leggen om rechter kunnen te knippen.

    Lees net hierboven dat knippen moeilijk is ik dacht echt dat ik dat probleem alleen had!

Reacties zijn gesloten.