piraten en konijnen

Ik geef het toe, het een is een vreemde combinatie. Ze hebben ook niks met mekaar te maken natuurlijk. Maar ik beloofde een kussen aan de Zoon en ondertussen maakte ik ook nog een konijnen-prototype. Als knuffel, vooraleer jullie rare ideeën krijgen.
De stof voor het kussen was snel beslist. Piraten en sterren, zò mannelijk 😉

Het konijn zag er in mijn hoofd geweldig uit. De assemblage verliep iets minder. Nu ja, het valt nog mee, voor een prototype dan toch. Jullie merkten natuurlijk wel dat het konijn blind is. Ik vergat de ogen namelijk te stikken. Knoopjes dan maar, hoor ik jullie allemaal denken. Ja, ooit misschien.   
(verknipte piratenkussensloop bij Zeeman – ruitjes en sterrenstof bij Pauli)

12 gedachten aan “piraten en konijnen”

 1. Met dat konijn komt het wel goed hoor! Ik heb er zo ook al drie gemaakt en het vraagt inderdaad heel veel werk. Maar het resultaat is wel heel fijn, dus tuurlijk ga je dit afwerken :-). Een beetje meer vulling, de oogjes erop naaien en tis gefikst!

 2. Dat konijn is heel plezant ! Gewoon met borduurdraad twee keer een X naaien en 't is gefikst. Het kussen is ook tof, en dat turkoize sterrenstofke is héél schoon!

 3. Dit is ongetwijfeld een domme vraag. Maar als je zo'n kussens maakt, maak je dan eigenlijk een sloop voor een bestaand kussen, of stop je het maaksel gewoon vol met panda-achtige-vulling?
  Ik vind het konijn absoluut rock & roll.

  1. Ik haal vulkussens van 50×50 en 35×35 bij Ikea (net zoals Piepow hieronder) en maak daar dan een sloop rond. En mijn vulkussens zijn ook op (net zoals Piepow hieronder), dus hier wordt het ook geduld oefenen! (Alhoewel, slopen maken en later vullen hè!)

 4. Nog kussens! Leuk! Ik heb geen vulkussens meer liggen, en moet eerstdaags niet meer naar Ikea… even geduld oefenen dus.

 5. Natuurlijk kan je een konijn niet blind laten 😉 Diegene met de beste ogen onder de dieren dan nog wel … Ik vind dat konijntje dus ook zo'n schatje!

 6. Of zwarte glasoogjes doortrekken,poepsimpel en heel schattig,van die kleine oogjes 🙂
  Maar gewoon een X met borduurgaren is ook wel weer leuk.
  En een knoopje eigenlijk ook wel….
  Maakt niet uit of het beestje wel of niet kan zien,het is een schatje 🙂

Reacties zijn gesloten.