herfstjurk

Dochter 2 kreeg een herfstjurk. Da’s logisch, met de herfst in aantocht (alhoewel het nu weer plotseling zomer is!). Het stofje had ik al heel lang en kocht ik ooit in Mechelen op een uitverkoop. Ik maakte op goed geluk een beleg en stak er zelfs een rits in. Jaja, een rits, dames en heren! Niet geweldig goed gelukt hoor, maar ach, een vestje erover en geen kat die dat ziet ­čśë
(En van de rits geen foto, ik heb wel mijn trots h├Ę!)
Ik maakte ook een bloemenbroche volgens het handleidingske van Mme ZsaZsa, maar die was er na enkele uren al af, met zelfs een scheur in het jurkje tot gevolg. Waar ze blijven aanhaken was, de Dochter, is mij een raadsel (en haarzelf ook). Ik verving de verloren broche dan maar door een gekochte lederen versie. Die het scheurtje moet verstoppen. 
Tja, kinderen h├Ę.

12 gedachten aan “herfstjurk”

 1. Prachtig kleedje in een prachtig stofke !
  En ritsperikelen, ja dat ken ik maar al te goed….
  We zullen maar blijven oefenen zeker, dan kan het alleen maar beter gaan!
  Liefs,CarlaK

  1. Nee, ik doe maar wat. Veel kijken op Tinternet, en dan pruts ik wat. En trust me, van dichtbij is niet alles zoals het moet zijn zenne!

 2. Mooi stofje heb je gebruikt.
  Ik zie hierboven dat je geen naailes volgt.. Wel chapeau, je maakt wel heel mooie dingen. Mijn complimenten ­čÖé !!

 3. Jurkje prachtig… zeer mooie foto's van genomen!
  Stof zeer goede keuze is een echt herfstjurkje!

  Ik begin nog maar net… ben gisteren gaan kijken om stof te kopen voor een rok is echt niet makkelijk vind ik.

Reacties zijn gesloten.