home sweet home 5

Voelen jullie dat ook? Er hangt een zweem van herfst in de lucht, al een hele week. De zon schijnt nog wel, maar niet meer op overvolle toeren, ’s avonds vooral wordt het echt kil. Is dit het einde? Het einde van een zomer die er eigenlijk nooit echt volle bak was? Moeten mijn vlaggetjes al weg uit de tuin? Of houden we nog effe koppig vol?
(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

7 gedachten aan “home sweet home 5”

 1. Ik heb net hetzelfde gevoel…het licht is al anders en die kilte…ik heb er ook wat gemengde gevoelens over…de herfst kan best mooi zijn maar het is de winter waar ik zo tegenop zie…na kerst is het voor mij overleven tot het weer april is…ik haat de winter gewoon.
  En ja, nu al afscheid van de zomer nemen die er voor mijn gevoel nooit echt één was.
  Pfff, ben plots melancholisch en weemoedig nu en dit bericht wordt veels te laààààààààààng.

 2. Twee zeer mooie fotokaarten kan je zo versturen… vlaggetjes een leuk idee doe ik volgend jaar ook… laat ze nog maar een poosje hangen!
  lieve groetjes,
  Marina

 3. De komende dagen blijft het geloof ik nog wel lekker (zomers) weer. Maar inderdaad, de herfst is hard in aantocht. Vanmorgen draaide ik de snelweg op en het viel me op dat de bomen gewoon echt al bruin aan het worden zijn!

 4. Hoi naamgenote 🙂
  Leuk iemand met dezelfde niet veel voorkomende voornaam tegen te komen.
  Ik ben helemaal weg van je foto's! Je blog is heel fris, kleurig en blinkt.

  Als reactie op je vraag. Het doet me denken aan wat me bijgebleven is uit Gone with the wind (meer dan 10 jaar geleden gezien … dus echt wel blijven hangen). Scarlet O'Hara zei (iets in die aard): "This is sorrow for tomorrow."
  Momenteel is het nog mooi weer, zwanger van nazomer. Genieten dus! Ik zeg dat ook aan mezelf … Niet voorlopen op wat pas morgen is 😉

  Eva-Maria

  1. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat mijn voornaam gewoon Eva is, Maria is mijn tweede naam (en ik heb zelfs nog een derde!). Het was de naam van mijn grootmoeder, die me leerde naaien, en nu gebruik ik hem voor mijn blog én naailabels, een beetje een eerbetoon aan haar.
   Bedankt voor de complimentjes!

Reacties zijn gesloten.